NK gala pre dinner – signerad Emilia De Poret

Alla bilder är plåtade utav StudioEmma. Tack för lånet!!

I förra veckan höll NK pre gala dinner för ett få utvalda människor. När inbjudan damp ner i mailinkorgen blev jag otroligt otroligt glad. Speciellt när jag läste om upplägget.

Vi skulle ses på NKs tak, där inget event har hållits tidigare. Bara en sån grej? Utsikten var hååååååll k*ften….

Jag fick chansen att prata mer med Andreas Wijk. Han var otroligt inspirerande. Han berättade att han aldrig i hela sitt liv ens har smakat alkohol. Så COOLT tycker jag.

Fina Susanne Histrup jag och Gertrude.

NKs marknadschef berättade om planerna för NK framöver. Vilka märken som kommer in osv… EXTREMT taggad på Valentino hehe…

Denna stilikonen alltså – Emilia De Poret. Jag ser upp till henne så mycket!

Dags att slå sig ner till bords. Vi fick äran att sitta MITT I LJUSGÅRDEN efter stängning. Det hade heller aldrig någon utanför NK fått uppleva. Det var en riktigt häftig känsla.

Här fick jag Andreas på fall. Haha nejmen jag hade en superbra kväll och snick snackade tills folk *nästan* fick be mig att sluta.

Kvällens tema var DOFT. Till fördrink blev det rökta mandlar. Mums.

… Och sedan var det dags för kvällens hedersgäst Viktor. Han var doftexpert, och jag har nog aldrig varit så intresserad av att prata någon. Allt han sa var så fascinerade att jag tappade hakan. Bokstavligt talat. Lägg denne mannen på minnet – ni vet vart ni läste det först!!

Till efterrätten (hela menyn var signerad Franzen) så sprayades det på viol. Nomnomnom. Det blev förresten vaniljpudding med blåbär och krisp.

Martina Bonnier och Niklas Berglind höll ett fint tacktal som berörde mig. Båda berättade om sina kopplingar till NK-huset, som skiljde sig åt väldigt mycket, men som var väldigt fina. Martinas judiska släkte hade flytt till Sverige ihop med Josef Sashs familj. Josef som alltså grundade NK. Jag relaterade dock mer till Niklas som åkte ifrån Örebro och stolt hade med sig en vit påse med den svarta loggan på. Det var stort häftigt och coolt. Tänk att vi alla fick möjligheten att träffa varandra via vår gemensamma hobby: mode! Eller okej det är min hobby. Dessa är ju proffs minst sagt. Niklas känner ni nog igen ifrån Nyhetsmorgon.

Höstens största trender: vinterblommor och höga stövlar. 90-tal och leopard! Jag är mest nummer 1.

Tack NK och Emilia för denna FANTASTISKA tillställningen. Två år i rad har jag åkt hem tokbombad av energi och endorfiner. Jag låg och vred mig i sängen hela kvällen sen och hade svårt för att sova. Jag ville aldrig att det skulle ta slut <3 Tack, tack och tack. Och tack Michael Bindefeldt och alla ni tjejer som jobbar där. Ni hade gjort ett fantastiskt jobb och roddat ihop allt så snabbt efter att NK stängde för allmänheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi