Fashion week dag 1

Inlägget innehåller adlinks.

Dagen började med en visning för Textilhögskolan i Borås. Vilka talanger som kommer att ta studenten därifrån! Imponerade, även om det var för spexigt för mig att bära. 
Frukost med Indiska. Jag hamnade brevdid Jessica Almenäs och berättade om en programidé jag har haft länge. Sedan fick jag pepp utav henne. Tack för det goa du<3 Varför är man så feg? Jag har haft denna idén i snart tre år. Skjut mig osv.

Titta vad fint Indiska hade gjort på terassen! Deras bohemiska stil som dem symboliserar har ju fullständigt exploderat den här sommaren. Alla vill ha rottingmöbler utomhus! Förståeligt dock, det är ju så himla fint.

Sedan bar det av mot visning nummer två. Jag lovar att visa er outfitbild i dagarna. Vi plåtade det nämligen!

Jag gick dit med Elin, Lovisa och Molly

By Malina var såååååå bra. Jag ÄLSKADE detta ljuslila setet. Samt en rosa klänning med toffsar, och en gul enaxlad klänning. Hade jag gift mig imorgon hade jag velat att mina tärnor bar de klänningarna haha.

Glitter bjussade på ett supermysigt event. Man fick se kommande kollektioner och välja ut några favoriter att ta med hem. Jag valde de guldiga ringarna ni ser på bilden. Samt sizen mindre. Det är precis min smak. Det händer något i öronen fastän det är diskret… Gillar iofs typ ALLA örhängen haha. Bara dem SYNS. Örhängen är lite av mitt signatursmycke måste jag säga.

Emellan visningarna och Glittereventet hann jag även förbi Gina Tricots event. Jag älskar den bruna kollektionen de har fått in nu. Och jag ser fram emot vad som komma skall. Gina tycker jag är ett varumärke som blomstrar mer och mer för varje år. När jag var yngre hade dem i princip t-shirts med tryck, blåa jeans och linnen i olika färger vad jag kan minnas? Idag skulle deras kollektioner lika gärna passa in på cat walken. Heja heja heja!!! I sviten dem hade sitt event fanns det en supercool 360 graders terass. Denna vyn hörrni… Stockholm är ofattbart vackert faktiskt.

Och sist men inte minst… Busnel. Jag har alltid älskat dem och jag kommer förmodligen alltid att göra det. Deras tidlösa design kommer alltid att leva vidare. Här kommer hela gänget och Busnels VD Louise Falkenberg.

 1. Hej Ellinor,
  Hur har det gått med den tjejen du eventuellt skulle anställa? Om du fortfarande inte fått tag i THE ONE tror jag nog allt vi bör träffas!! 🙂

  KRAM
  Julia

 2. Hej Ellinor,
  Hur har det gått med den tjejen du eventuellt skulle anställa? Om du fortfarande inte fått tag i THE ONE tror jag nog allt vi bör träffas!! 🙂

  KRAM
  Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi