NK galan 2018


Min kille hänger inte med mig på så mycket events. Men NK-galan kändes som det PERFEKTA första eventet. Jag hade sagt till tjejerna ifrån Micael Bindefeldt i förväg att han skulle med, så när vi kom kramade dem om honom och sa att de hade sett fram emot att träffa honom <3 Älskar seriöst människorna i min bransch. Tack snälla ni för att vi fick komma.

Vi tog en fördrink på Bank Hotell, som ligger nära Berns i Stockholm. Jag ÄLSKAR det hotellet. Det öppnade i förra veckan, och som utomstående kompis så måste jag verkligen ge en eloge till Vimal som har gjort detta så bra. Dessa lokalerna var nämligen gamla bankvalv tidigare, och jag vet hur mycket dem har kämpat med att få allt klart innan öppning. Jag vill verkligen gå dit och äta middag någon kväll. Funderar på en dejt med P? Alla säger att maten är amazing, speciellt efterrätterna som ska vara chokladfigurer som man ”slår sönder” med en lite träklubba.

Man fick håret piffat och sminket fixat om man ville. Jag ville ha lite highliter – och det fick jag! Tack för uppfräschningen tjejer!

Jag fick så mycket komplimanger utav alla andra gäster på fördrinken. Designers, stylister, modeikoner och PR-människor. Stort stort tack. Det var fina Tess ifrån DAY som hade klätt mig.

Sedan drog NK-galan igång. Först bilder på röda mattan, sedan upp för att ta en fördrink i baren. Jag älskar just denna galan pga det är så mycket blandade människor. Inte bara samma samma 🙂

Emilia De Poret var kvällens konferensier, och hon inledde prisutdelningen med att SJUNGA oss välkomna? Vad i helv? Finns det något denna kvinnan inte kan?

Jag hade en sagolik kväll. Jag fick nästan nypa mig i armen flera gånger. Prisdeltagarna var så välförtjänta NK’s priser. Finast var nog när Filippa (grundaren bakom märket Filippa K) fick ta emot Nordiska Kompaniets Varumärkespris. Hennes pappa (även grundare till Gul&Blå) överraskade henne på scenen och höll ett väldigt väldigt rörande tal om hans frånvaro under hennes uppväxt, och hur stolt han var över henne idag. Gåshud över hela armarna <33

Tack Bank Hotel, Michael Bindefeldt och Nordiska Kompaniet för en kväll jag sent kommer att glömma.

  1. Emilia de Poret är faktiskt sångerska, det är nu på senare tiden hon uppmärksammats som modeskribent. Men hon är i grunden sångerska och har släppt 3 album. Tror faktiskt det är så de flesta svenskar känner igen henne, även om det yngre klientelet känner igen henne mest från bland annat Säker Stil 🙂

  2. Emilia de Poret är faktiskt sångerska, det är nu på senare tiden hon uppmärksammats som modeskribent. Men hon är i grunden sångerska och har släppt 3 album. Tror faktiskt det är så de flesta svenskar känner igen henne, även om det yngre klientelet känner igen henne mest från bland annat Säker Stil 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi