Möte om ny podd + outfit på fashion week

Inlägget innehåller adlinks.

 
Skjorta H&M // Kjol // Väska Cult Gaia // Tofflor Nelly liknande här // Örhängen 

Såhär kan man gå klädd en augustidag! Jag fick precis väldigt roliga nyheter på mailen. Bla en spontanresa till Paris (dock ej 100% klart men berättar mer om det blir av), en resa till Danmark i oktober där min kille får följa med och en förfrågan om att föreläsa på Handels. Jag brukar vara ganska cool och tacka ja till det mesta. Och jag vet att jag ska ta det som en komplimang att någon vill att JAG kommer och föreläser. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka ”Men vad har jag för vettigt att säga”? Vi får se hur jag gör…

Snart ska jag spela in en kampanj för älskade Sonos innan jag åker in till stan för två möten. Ett är faktiskt för ett podcast-uppdrag. Jag har ju länge varit sugen på att börja podda. Det är ju mitt absoluta favoritformat. Men samtidigt är jag otroligt rädd och vet inte om jag vill eller vågar. Allt måste vara 100% rätt och jag har redan tackat nej en gång till att börja podda igen. Det var med min bästis Elin Skoglund (<3). Jag hoppade ur i sista sekund för att hellre satsa på vår vänskap. Det är en balansgång att göra business ihop med vänner och det är utav den anledningen jag inte startade en ny podd efter Måndagspepp (vars sista avsnitt släpptes i april 2016). Nu i skrivandes stund var jag tvungen att lyssna korta sekvenser ifrån den podden… Alltså HAHAHA. Produktionen bakom måste jag säga både var och ÄR en utav de bättre i Sverige. Vi hade den ihop med MTG och spelade in i Rix FM studion. Många poddar idag har otroligt dåligt ljud och är ostrukturerade och flummiga. Jag klarar inte av sånt och då stänger jag av direkt… Men såhär i efterhand var man ju så.himla.liten. när vi spelade in avsnitten. Jag tycker i princip inte lika i något ämne i dagsläget. Om jag skulle starta en podd idag skulle den ha en lite annan inriktning också. Men fortfarande ha som mål att inspirera tjejer att leva sina drömliv. Såklart. Det är ju det jag brinner för.

  1. Jag tycker att du är så grym och inspirerande så det hade varit jättekul ifall du började podda! <3

  2. Jag tycker att du är så grym och inspirerande så det hade varit jättekul ifall du började podda! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi