Saker man måste göra på hösten när man bor i hus


Ny morgonrutin! Att alltid använda min Unlimited Mascara ifrån L’Oréal. Jag visade i ett samarbete på ig-stories med dem hur resultatet blir. Tips tips! Man får långa, böjda, kolsvarta volymfransar! 

Nu är hösten här på riktigt! Vilket innebär att vi måste ta in alla utomhusväxter och klä dem för att de inte ska frysa ihjäl i vinter. Och sedan ska vi täcka poolen och tömma den på vatten så att inte rören fryser sönder. Det är massa grejer kring hus som man inte tänker på att man behöver göra, och som kostar pengar. Vi skulle kunna hyra in någon som tex hjälper oss med poolen och allt arbete runt det. Men det kostar ca 6000kr, vilket det kanske är värt för att lära sig exakt hur man gör så att ingenting blir fel. Men samtidigt klarar ju alla andra det så vi tänker att vi ändå testar själva till en början. Så får någon kompis som kan det där kanske komma över och titta på det sista. Aja nu vet ni mina lördagsbestyr i alla fall. Jag ska klippa i podden också. Jag börjar få kalla fötter och vill spela om hela avsnittet. Sanja suckar och skrattar åt mig, men jag vill verkligen att detta ska kännas bra i magen när vi lanserar i veckan (herregud behöver vi skjuta på det? Jag tror det).

Idag ska jag träffa min älskade vän Emelie ifrån Göteborg. Vi ska äta en vinlunch på Bank Hotell och få lite kvalitétstid tillsammans. Vi har inte hängt ensamma på säkert tre år (!!!). Ni förstår ju! Emelie och Kristoffers bröllop var så sinnessjukt vackert. För ni minns väl att vi var på Mallis i början av sommaren och gick på det? Jag önskade verkligen att Emelie och jag bodde närmre varandra. Vi har växt ikapp på något sätt senaste året. Blir typ blödig när jag tänker på det. Vi är väldigt väldigt lika varandra fast ändå inte. Ni vet hur det är… Dessutom är våra män är kopior utav varandra så vi sitter i samma båt så att säga. En fråga förresten. Det känns generellt som att vi kvinnor snackar en del om MÄN när vi ses. Pratar killar om sina tjejer när dem hänger? Jag har så himla svårt att se detta framför mig även om det kanske är så ha ha? Känns som att dem bara pratar om bilar, båtar, sport, jakt och klockor. Aja nu ska jag rensa på ”innergården”. Känns så konstigt att skriva TOMTEN eller ALTANEN efter som att det inte är något utav det? Det är en liten innergård liksom ha ha.

  1. Jag tror killar har en eller två vänner som de snackar om tjejer med? Iallafall på ett djupare sätt, sedan tror jag att de kanske pratar om tjejer på ett mer ”ytligt” sätt när de är ett större sällskap?

    Men man hade ju mer än gärna varit en fluga på väggen och lyssnat. Man vill ju veta vad det kacklas om 🙂

  2. Jag tror killar har en eller två vänner som de snackar om tjejer med? Iallafall på ett djupare sätt, sedan tror jag att de kanske pratar om tjejer på ett mer ”ytligt” sätt när de är ett större sällskap?

    Men man hade ju mer än gärna varit en fluga på väggen och lyssnat. Man vill ju veta vad det kacklas om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi