Födelsedagsfika med familjen

Inlägget innehåller adlinks :_)


Stickad tröja (min nya favorit) Sparkz här! // Glansiga jeans VeroModa liknande här!

Hipp hipp hurra på min dag! He he! I onsdags firade jag min födelsedag med P, och nu på söndagen firade jag den med min familj. De kom över med fika och sedan satt vi och snackade skit i några timmar. Mina systrar och min mamma fick med sig en del smink som vi testade, och så pratade vi om att jag borde ta upp min ridning igen. Mamma hade nämligen med sig alla mina gamla ridkläder. Jag kunde ha allt förutom en väst som var i storlek 150. Så den ska jag skänka bort imorgon. Jag är sååå glad i alla fall! Nu ska jag ställa mig i kö till en ridskola här i området som vi bor i.

Jag har ju tre syskon, Olivia 21, Vanessa 18, Sebastian 16 och mina systrar hade bakat massa fikabröd vilket är DET BÄSTA JAG VET. Jag stuntar i chips, godis etc etc fika is the shit och har alltid varit för mig. Så mycket som jag har träffat min familj det här året har jag inte gjort på flera år sedan vi köpte huset. Det är så himla mysigt att alla får plats mm tycker jag. Nu ska vi återgå till att kolla på Orange is the new black. Är inne på sista säsongen. Förresten! Vår tid är nu – kommer det att sändas på måndagar den här säsongen? Sådan enorm besvikelse då det sändes på söndagar förra året ha ha! KRAM

  1. Ser så gott ut med fikat! Älskar också Vår tid är nu men förra säsongen visades på måndagar med så det har inte ändrats haha.

  2. Ser så gott ut med fikat! Älskar också Vår tid är nu men förra säsongen visades på måndagar med så det har inte ändrats haha.

  3. Aldrig kommenterat här men nu bara måste jag! Jag har läst din blogg i några år nu och är verkligen imponerad av dig och det du gör. Din blogg håller riktigt hög kvalité enligt mig – fina bilder, intressanta inlägg, bra språk. Älskar din eleganta stil och tycker det är så kul att se att det går så bra för dig med hus, jobb och kärleken!

  4. Aldrig kommenterat här men nu bara måste jag! Jag har läst din blogg i några år nu och är verkligen imponerad av dig och det du gör. Din blogg håller riktigt hög kvalité enligt mig – fina bilder, intressanta inlägg, bra språk. Älskar din eleganta stil och tycker det är så kul att se att det går så bra för dig med hus, jobb och kärleken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi