Vår nya tv-soffa och tavlor


Soffa – Jotex
Viskos matta – Jotex
Vas – Hemtex
Vass – sjön 
Bord – Mio 
Ljusstakar – Georg Jensen
Tavlor – Desenio
Kuddar – H&M Home, IKEA, sömmerskan

 

Titta vårt tv-rum! Igår satte vi upp tavlorna (som hänger ojämnt med typ 1cm så det ska fixas imorgon när P kommer hem igen!). Printen är bara tillfälliga och ska bytas ut på sikt, kuddarna också. Vi gillar dem, men inte här.. Soffan är så sjukt stor, vi båda två är ändå närmre 2 meter och kan ligga raklånga i den utan att nudda varandra. Men trots att den är så stor så känns den ändå nätt. Färgen är en blandning mellan grått och grönt skulle jag säga, och vi gillar det jättemycket. Men det är något med detta rummet som bara inte känns VI. Trots att vi är ”klara” så känns det inte klart. Men jag försöker att känna mig nöjd och inte hela tiden blicka framåt och mot bättre bättre bättre. Nu får det faktiskt ta sin tid. Men oavsett vilka möbler vi har så är detta rummet ett av mina favoriter, då det första man möts av när man kommer upp för trappan och det är så himla ljust. Och berget utanför fönstret gör så otroligt mycket. När man ligger i soffan ser man inget grannhus, utan bara himmel och berg. Det är så jädra harmoniskt.

 

Nåja, så nu ligger jag här i alla fall. Känsostorm på insidan idag. Jag vill prata så mycket om branschen men tankarna krockar i huvudet. Ikväll är jag ensam hemma, och sist jag var det fick jag en sömnparalys (googla ifall du ej har koll på vad det är) så helt ärligt mår jag faktiskt riktigt dåligt. Jag försöker att vara vuxen och skärpa till mig. Men helt ärligt är det svårt för att jag är så rädd. Så töntig men jaja.

 1. Vad har hänt mellan dig och ”Hannalicious”? Ni verkade så bra vänner förut å såg nu att ni inte följer varandra på IG.
  Du är grym förresten! Så genuin å äkta. Hejar på dig!

 2. Vad har hänt mellan dig och ”Hannalicious”? Ni verkade så bra vänner förut å såg nu att ni inte följer varandra på IG.
  Du är grym förresten! Så genuin å äkta. Hejar på dig!

 3. Känner du dig aldrig liksom lite bortskämd då du klagar så mycket? Rummet i ert hus är inte tillräckligt bra, och liksom nästan allt annat var bara negativt i detta inlägget. Är inget nånsin bra för dig?

 4. Känner du dig aldrig liksom lite bortskämd då du klagar så mycket? Rummet i ert hus är inte tillräckligt bra, och liksom nästan allt annat var bara negativt i detta inlägget. Är inget nånsin bra för dig?

 5. Heej!
  Blir så inspirerad av ditt driv, engagemang och inredningsstil!
  Har köpt min första lägenhet och har så svårt att bestämma vad jag vill ha för inredningsstil. Skulle det finnas någon möjlighet att man kunde få be om tips från dig om du har tid?
  Tack för en underbar och genuin blogg!!

  1. Heeej!! Men guuuud neeej hahaha jag är såååå dålig på sånt här!! 🙁 <3<3 <3 Förlåt men fick typ prestationsångest direkt hahaha VEM ÄR MAN! <3

 6. Heej!
  Blir så inspirerad av ditt driv, engagemang och inredningsstil!
  Har köpt min första lägenhet och har så svårt att bestämma vad jag vill ha för inredningsstil. Skulle det finnas någon möjlighet att man kunde få be om tips från dig om du har tid?
  Tack för en underbar och genuin blogg!!

  1. Heeej!! Men guuuud neeej hahaha jag är såååå dålig på sånt här!! 🙁 <3<3 <3 Förlåt men fick typ prestationsångest direkt hahaha VEM ÄR MAN! <3

 7. Ellinor först vill jag bara hjälpa till med vardagsrummet – kanske ni behöver in med någon/några smålampor och lite mer blommor? Så blir det lite mysigare? Liksom bara små, men som ändå gör skillnad? Bara en fundering, så svårt det där med inredning, man känner sig typ aldrig färdig känns det som haha..

  Sen måste jag bara säga att fyfaaaan vad bra att du lyfte det där om hur det fungerar med likes och så för er som jobbar med sociala medier. Och hur du vill dela med dig av mer personliga saker och det DU gillar, inte det du får likes av. Jag har gått och tänkt på det där så hiiiimla länge och när jag läste det du skrev så kändes det så himla självklart. Och jag har varit så fundersam och ångestfull över mina egna kanaler (även om jag inte lever på dom, men vill ju ändå dela sånt som är JAG) för jag har känt mig så lost liksom. Jag bor i Åre och här är allt bara skidåkning och fjäll och natur och hej och då JÄMT OCH STÄNDIGT och även om jag älskar det också så är jag trött på alla perfekta fjällbilder och har varit det länge men det är ändå det jag delar… Det känns så himla tråkigt och opersonligt, men nu har jag verkligen fått nytändning och inspiration och pepp till att dela det JAG vill och inte bry mig om likes eller så. Förstår att det är lite svårare för dig, men jag tror verkligen att vi är på väg mot en tid där mer avslappnade och ”spontana” bilder och inlägg uppskattas mer och mer.

  Och slutligen, tack för att du finns. Du är en av mina favoritbloggare och det är så skönt att du finns i den här influencer-världen för jag tycker du bidrar med så jäkla mycket bra och viktigt. Tack tack tack <3

  1. Jaaa sant!!! Hmmmmm frågan är bara vart? Vi har inget utrymme för sideboard osv.

   TACK SÅ HIMLA MYCKET!!!!!!!!!!!!!!! Vi får peppa varandra!!!!!! Tack!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

   1. Sen ang din kommentar, disskusionen landar ju ofta i att influencers gör fel som bara visar de perfekta delarna av sitt liv, stagear bilder, inte skriver om vardagslivet etc. MEN! Helt ärligt gör 99% av alla mina vänner som inte bloggar exakt samma sak på sina sociala medier. Dem delar bara de bästa bitarna. Inte när ungarna skriker, maten blev katastrof, tvätten hängs etc. Bara en liten tanke som väcktes nu när du kommenterade!

 8. Ellinor först vill jag bara hjälpa till med vardagsrummet – kanske ni behöver in med någon/några smålampor och lite mer blommor? Så blir det lite mysigare? Liksom bara små, men som ändå gör skillnad? Bara en fundering, så svårt det där med inredning, man känner sig typ aldrig färdig känns det som haha..

  Sen måste jag bara säga att fyfaaaan vad bra att du lyfte det där om hur det fungerar med likes och så för er som jobbar med sociala medier. Och hur du vill dela med dig av mer personliga saker och det DU gillar, inte det du får likes av. Jag har gått och tänkt på det där så hiiiimla länge och när jag läste det du skrev så kändes det så himla självklart. Och jag har varit så fundersam och ångestfull över mina egna kanaler (även om jag inte lever på dom, men vill ju ändå dela sånt som är JAG) för jag har känt mig så lost liksom. Jag bor i Åre och här är allt bara skidåkning och fjäll och natur och hej och då JÄMT OCH STÄNDIGT och även om jag älskar det också så är jag trött på alla perfekta fjällbilder och har varit det länge men det är ändå det jag delar… Det känns så himla tråkigt och opersonligt, men nu har jag verkligen fått nytändning och inspiration och pepp till att dela det JAG vill och inte bry mig om likes eller så. Förstår att det är lite svårare för dig, men jag tror verkligen att vi är på väg mot en tid där mer avslappnade och ”spontana” bilder och inlägg uppskattas mer och mer.

  Och slutligen, tack för att du finns. Du är en av mina favoritbloggare och det är så skönt att du finns i den här influencer-världen för jag tycker du bidrar med så jäkla mycket bra och viktigt. Tack tack tack <3

  1. Jaaa sant!!! Hmmmmm frågan är bara vart? Vi har inget utrymme för sideboard osv.

   TACK SÅ HIMLA MYCKET!!!!!!!!!!!!!!! Vi får peppa varandra!!!!!! Tack!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

   1. Sen ang din kommentar, disskusionen landar ju ofta i att influencers gör fel som bara visar de perfekta delarna av sitt liv, stagear bilder, inte skriver om vardagslivet etc. MEN! Helt ärligt gör 99% av alla mina vänner som inte bloggar exakt samma sak på sina sociala medier. Dem delar bara de bästa bitarna. Inte när ungarna skriker, maten blev katastrof, tvätten hängs etc. Bara en liten tanke som väcktes nu när du kommenterade!

 9. Tycker rummet blev superfint! Jag tänkte höra vad tavlan med den nakna tjejen heter? Har letat efter en liknande poster ett bra tag nu. Tycker att du är grym Ellinor och det är alltid lika roligt att kika in på din blogg! Kram

  1. Taaaack!! hmmmm vet ej vad den heter. Men man kan ju söka på kategorier :-O Har du testat det? Taaaaack <3 <3 <3 <3

 10. Tycker rummet blev superfint! Jag tänkte höra vad tavlan med den nakna tjejen heter? Har letat efter en liknande poster ett bra tag nu. Tycker att du är grym Ellinor och det är alltid lika roligt att kika in på din blogg! Kram

  1. Taaaack!! hmmmm vet ej vad den heter. Men man kan ju söka på kategorier :-O Har du testat det? Taaaaack <3 <3 <3 <3

 11. Jag förstår din känsla över att sova ensam !
  När min man åker på tjänsteresa, ogillar jag skarpt att just sova själv . Jag vet inte vad det grundar sig i eftersom jag inte är mörkrädd. Hoppas du hittar någon vän som kanske vill sova över eller ha en vinkväll så somnar du gott sen haha 🙂 Kram !!

  1. Fyfaaaaan!!! Jag är inte rädd för mörker utan för psykopater…. Jaaa får fortsätta leta haha ingen orkar åka ut till mig och göra mig sällskap (förståeligt). Sen har timeingen varit dålig också det senaste. Men mamma och min syster har ju kommit upp och gjort mig sällskap. Kramkramkram

 12. Jag förstår din känsla över att sova ensam !
  När min man åker på tjänsteresa, ogillar jag skarpt att just sova själv . Jag vet inte vad det grundar sig i eftersom jag inte är mörkrädd. Hoppas du hittar någon vän som kanske vill sova över eller ha en vinkväll så somnar du gott sen haha 🙂 Kram !!

  1. Fyfaaaaan!!! Jag är inte rädd för mörker utan för psykopater…. Jaaa får fortsätta leta haha ingen orkar åka ut till mig och göra mig sällskap (förståeligt). Sen har timeingen varit dålig också det senaste. Men mamma och min syster har ju kommit upp och gjort mig sällskap. Kramkramkram

 13. Herre! Har följt dig länge och tycker du har en sån fantastisk stil i din inredning! Måste fråga om bordet, är det ett gammalt bord? Hittar det inte på mio’s hemsida 🙁
  Kram till dig!

  1. Jaaa det är det! Typ 5år. Men vi ska sälja det snart, så vill du köpa det så skriv till mig i DM på Instagram <3

 14. Herre! Har följt dig länge och tycker du har en sån fantastisk stil i din inredning! Måste fråga om bordet, är det ett gammalt bord? Hittar det inte på mio’s hemsida 🙁
  Kram till dig!

  1. Jaaa det är det! Typ 5år. Men vi ska sälja det snart, så vill du köpa det så skriv till mig i DM på Instagram <3

 15. Älskar soffan!! Har själv tittat på den men ör osäker på om jag tycker det är lite snålt med ”ryggkuddar”. Vad tycker du? Man vill ju inte sätta sig och hamna i en glipa, haha…

 16. Älskar soffan!! Har själv tittat på den men ör osäker på om jag tycker det är lite snålt med ”ryggkuddar”. Vad tycker du? Man vill ju inte sätta sig och hamna i en glipa, haha…

 17. Du måste sluta att hela tiden be om ursäkt för dig själv. ”Ursäkta att jag inte har skrivit tidigare, ”tavlorna hänger snett, ”bilderna är suddiga”, osv. Du är bra som du är! Var stolt över dig själv! Alla kommer inte att gilla dig men det spelar ingen roll. Det är ditt liv med dina känslor. Embrace yourself <3

  1. Men åå :””””””””'( TACK <3 !!!!!! Jag kan seriöst be om ursäkt om vi får gäster hemma för att en granne har kvar sin julbelysning sedan förra året tex. Idioti ju inser jag nu när du skriver det sådär <3 EMBRACE!!!!!!!!!!!!! <3 <3

 18. Du måste sluta att hela tiden be om ursäkt för dig själv. ”Ursäkta att jag inte har skrivit tidigare, ”tavlorna hänger snett, ”bilderna är suddiga”, osv. Du är bra som du är! Var stolt över dig själv! Alla kommer inte att gilla dig men det spelar ingen roll. Det är ditt liv med dina känslor. Embrace yourself <3

  1. Men åå :””””””””'( TACK <3 !!!!!! Jag kan seriöst be om ursäkt om vi får gäster hemma för att en granne har kvar sin julbelysning sedan förra året tex. Idioti ju inser jag nu när du skriver det sådär <3 EMBRACE!!!!!!!!!!!!! <3 <3

  1. Hmmmm!!! Dom är gamla och jag fick dom i ett bud! Jag tror Dinsko? Eller den koncernen? Men jag skulle vilja ha ett par nya i äkta ull 🙂 Dessa skulle kunna vara aningens varmare än vad dem är nämligen. Detsamma!! Kram <3

  1. Hmmmm!!! Dom är gamla och jag fick dom i ett bud! Jag tror Dinsko? Eller den koncernen? Men jag skulle vilja ha ett par nya i äkta ull 🙂 Dessa skulle kunna vara aningens varmare än vad dem är nämligen. Detsamma!! Kram <3

 19. Hej. Kollade efter soffan på jotex men hitta inte 🙁 Har du ett namn på den och storlek typ 🙂 Hade uppskattat det sååååå

 20. Hej. Kollade efter soffan på jotex men hitta inte 🙁 Har du ett namn på den och storlek typ 🙂 Hade uppskattat det sååååå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi