Vad är budskapet med din blogg?


Tröja Mango // Kjol Moves // Smycken Sophie By Sophie

Vad vill jag förmedla? Föra vidare? Vad är viktigt för mig? Vad kan jag alltid stå bakom? Är tankar som har gått på reapeat senaste dagarna när jag har haft för mycket ångest för att kika in här (plus tekniska problem så det funkar bara via datorn och inte telefonen). 

Oavsett vad jag har skrivit om under de här 10åren som jag har haft bloggen, så har jag innerst inne alltid bara velat inspirera er till att VÅGA GÖRA ER GREJ. Hoppa på den där utbildningen fastän föräldrarna säger nej. Våga bo utomlands ett tag fastän du är rädd. Våga starta eget fastän du trivs bra på ditt jobb. Att du ska våga tro på sig själv TROTS ångest av alla dess slag. Att du ska våga fatta egna beslut och GÅ DIN EGEN VÄG. För det är precis den storesyrran jag önskade att jag hade online både genom åren men också idag. Och det är så jag vill att det ska kännas för er, att jag finns där och förstår er och ser er. För att jag går igenom samma skit. Samma sorg. Samma lyckorus. Samma glädjetårar. Samma ångest. För inuti är våra känsloregister precis desamma. Vi bara reagerar på olika saker.

Samhällets pekpinnar gör mig fortfarande osäker varje dag, och om jag kan är jag gärna ett stöd för någon annan i det. Att man kan titta på mig och känna att ”hon klarade det utan akademiska poäng eller hjälp ifrån hennes föräldrar” eller att jag för den delen inte är konstant lycklig eller får allt serverat. Jag har inget medfött kontaktnät utan jag har fått göra allt själv. Trots att jag har varit ensam och rädd. Som vi ju alla är ibland. Jag önskar aldrig att någon annan ska behöva känna sig så vilsen som jag många gånger gör. Och som jag förmodligen kommer att göra kring olika saker genom hela livet. Samtidigt som jag ju vet att jag aldrig kommer att vara själv i de här tankarna eller måendet.

Jag har startat en del projekt de senaste, och tillslut fick jag sån jävla prestationsångest. ADHDn har ett finger med i spelet också och där är jag ju helt lost. Jag har inga verktyg alls för att kunna förstå mig själv. Så jag ser så ORIMLIGT mycket fram emot min psykologtid nästa måndag. Snälla kan tiden bara gå snabbare!

  1. En stor kram till dig Ellinor. Vi får alla ångest ibland och det är inget fel med det. Det är jobbigt, men fake it till you make it vetja. Så ta jag mig igenom livet! Kram!!

  2. En stor kram till dig Ellinor. Vi får alla ångest ibland och det är inget fel med det. Det är jobbigt, men fake it till you make it vetja. Så ta jag mig igenom livet! Kram!!

  3. Jag har följt din blogg i några år nu, sedan strax innan du flyttade över till nouw. och jag tillhör verkligen den gruppen som har tagit sats och sprungit mot mina mål. Oavsett vad din grundläggande tanke bakom bloggen är, så tittar jag in här dagligen därför att du levererar en sån genuin ”bild” utav hur livet som karriärsdriven ung kvinna är. Du visar både på ångest, ambitioner, att vara sann mot sig själv, att satsa, att hantera ”misslyckanden”, och vinkvällar med vänner och familj. Du personifierar verkligen vad jag söker från en influencer och för mig är du den vännen som man vänder sig till för att känna pepp, oavsett vart i sin karriärstege man är. För att det är okej att vara upprörd, stressad, lycklig, tacksam och målmedveten!

  4. Jag har följt din blogg i några år nu, sedan strax innan du flyttade över till nouw. och jag tillhör verkligen den gruppen som har tagit sats och sprungit mot mina mål. Oavsett vad din grundläggande tanke bakom bloggen är, så tittar jag in här dagligen därför att du levererar en sån genuin ”bild” utav hur livet som karriärsdriven ung kvinna är. Du visar både på ångest, ambitioner, att vara sann mot sig själv, att satsa, att hantera ”misslyckanden”, och vinkvällar med vänner och familj. Du personifierar verkligen vad jag söker från en influencer och för mig är du den vännen som man vänder sig till för att känna pepp, oavsett vart i sin karriärstege man är. För att det är okej att vara upprörd, stressad, lycklig, tacksam och målmedveten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi