Gardiner i vardagsrummet


Jag vet inte vart jag ska börja?! Jag är så OTROLIGT nöjd över gardinerna vi satte upp idag! Skenorna köptes samtidigt som skenorna till ovanvåningen (gästrummet) och de båda är fästa i taket. Gardinerna är i ett grövre tyg som heter ”Multilängd” ifrån Hemtex. Jag undrar hur vi över huvudtaget kunde leva utan gardiner innan?! Längden blev aningen för lång så vi lämnade in alltsamman till en skräddare och då blev det perfekt! Tips.

Jag känner mig mer och mer hemma i vårt älskade hus och jag börjar även att älska att allt inte är perfekt. Att inte alla färger är i samma färgskala. Att vi har blandat former och mönster. Att vi inte har tittat för mycket på Instagram, utan istället har gjort vår grej. Men framförallt känns det kul att våra stilar har gått ihop. Innan var de helt spridda varandra. Jag hade en dansk minimalistisk stil, och han en herrgårdsrutig-skottsk. Vi börjar hitta VÅRT på riktigt, sisådär 2,5år senare hehe.  Jag älskade ju sekelskiftlägenheten för där fick man leva ut sina flickdrömmar i form av krims krams, stuckatur, kakelugnar och määäässsing. I huset har man fått tänka till många gånger för att inredningen ska klaffa med designen på själva huset. Vi har föst ut mässingen mer och mer (i princip bara hörnan kvar vid brickbordet och som också kommer att få vara kvar då jag gillar att blanda) och istället tagin in krom.

PS hur otroligt vackert och FANTASTISKT är inte den nya trenden med torkade blommor? Väldigt ekonomiskt!!!

Det som kommer att göras om här är ju vår nya enorma modulsoffa i ett mörkare gråare sammetstyg. Det tar bort lite utav mysfaktorn och ger en mer lougnefeeling, men jag är peppad på det. Och inne i hörnan vid den stora gröna växten är ju tanken att vi ska installera en kamin. Vi tänkte åka och kika på den i nästa vecka.

Vill ni se mer bilder utav huset så kan ni alltid klicka på kategorin ”HUS” eller ”Inredning” som ni hittar under min header/bild överst i bloggen!

  1. Du är framtidstänkare många gånger, är det ens värt att starta en blogg 2019? Eller borde jag lägga energi på instagram?

    Du är bäst!

  2. Du är framtidstänkare många gånger, är det ens värt att starta en blogg 2019? Eller borde jag lägga energi på instagram?

    Du är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi