Min helg i bilder

I fredags var vi ju som ni vet i Gnesta för att fira min mammas födelsedag. Som vanligt glömde jag att ta en enda bild med min familj, jag passade på att umgås istället. Morgonen efter så åt vi alla frukost tillsammans, systrar och respektive för att sedan åka åt olika håll. Jag och P begav oss till Linköping för att hänga med Andreas, Carro och Walter.

Det har ju blivit mindre kompishäng sedan vi flyttade ut till Nacka, men Carro pratar jag med i telefon nästan varje dag samt har hängt med 6 gånger den senaste månaden. Det är oftare än med många kompisar som bor kvar här uppe! Vi ska försöka få till att ses i december innan Flickornas Julafton den 21a, och sedan blir det eventuellt nyårsfirande tillsammans precis som de två senaste åren. Nåja!! Efter en lång vinlunch på stan på 1886 (heter restaurangen så haha?) så gick vi hem och drack årets Glögg innan middagen med smak av Limocello. Nomnom! Alla tipsade om att blanda den med bubbel. Det kallas tydligen ”Glubbel”.

Till middag blev det boeuf bourguignon. Orimligt hur mycket man gillar grytor på hösten ändå. Vi pratade om förlossningar, relationer, kompisar, livet, politik och plötsligt öppnar paret Steen upp sig om sina djupaste hemligtheter gentemot varandra. Bara fina saker men som jag i efterhand kan le tillbaka över då tanken nog egentligen var att dom skulle ha tagit det i enrum. Men istället delade dom det med oss, som om vi vore i en relation alla fyra och att det var helt självklart att berätta när vi satt bredvid. Blir typ rörd av tanken över att det är så himla fint ändå? Då är man fasiken nära vänner.

Sa jag att vi åt GINO till efterrätt?! Älskar! P hade såna här små pajskålar men som han tappade bort i någon utav våra flyttar. Så vi är sugna på att köpa nya och som matchar våra andra ungsformar. De är så fina och användbara ju!

Till frukost vaknade vi utav Walters gallskrik och fick för någon minut eller två känna på hur det är att leva vuxenliv. Tror inte att jag är redo ännu… Skämt å sido! Jag kände att jag och Walter levlade upp vår relation den här helgen. Innan var han verkligen ett litet spädbarn och jag vågade inte rycka in om Carro behövde hjälp utan väntade på att bli frågad. Nu vill jag helst inte att hon ska känna sig stressad alls utan istället se det som en avlastning att vi hälsar på. Så efter  något blödbyte, klädombyte och gråtfester kände jag mig som en rookie. Nu är han den yngsta vännen jag har!

Grodis!!!!!! Ser ni hans lilla sedbena? Man blir ju tårögd. Vill pussa sönder honom! Längtar tills jag kan lära honom hans första ord! Under söndagsförmiddagen så hjälpte vi Carro och Andreas med shopping och att pyssla om trädgården. Jag och Carro satte upp ljusslingor runt hela huset som blev så fina! I veckan ska vi sätta upp våra hemma i huset också.

Vid 15 i söndags intog vi min svägerska Annas kök i Norrköping. Där vankades det födelsedagskalas!

Jag fick en present! Skålar!!!!!!!!!!!!!!!!

Vid 17 var vi tvugna att åka upp mot stan för då hade Julia och Carl söndagsmiddag hemma hos sig. Mina innerskor är ifrån Hums som är ett engelskt märke. Jag ÄLSKAR dem!!

Det bjöds på trerätters och jag drack ännu mer bubbel.

Carl och P har varit vänner sedan mellanstadiet. Det var typ 3-4 killar i gänget som skaffade flickvänner ungefär samtidigt med bara några veckors mellanrum. Blandannat då Carl + Julia, jag + P samt Z:a och Karin som åt middag ihop. Vi alla firar årsdag typ samma dag höhöööö.

Vi åt bouef igen men med lite andra tillbehör, yuuuuumie.

Till efterrätt blev det en saffranskladdkaka med vit choklad och sällskapsspelet ”Vem vet mest”? P vann en gång och Karin vann en gång innan vi var tvungna att åka hemåt. Vid 23 låg jag i sängen och då kollade vi på det sista avsnittet utav Springfloden på SVT. Tips om ni inte har sett den serien innan!! Tack Carl och Julia för en supertrevlig kväll <3

Och såhär såg jag ut imorse när jag stod i hissen påväg upp till våning 17  som mitt nya kontor ligger på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi