Bra flow i jobbet just nu


Gomörra!! Tänk om man var såhär glad varje gång man vaknar på morgonen! 

Nu är det kväller och vi har spelat in podd under dagen. Podden och planeringen har känts SÅDÄR det senaste så jag var tvungen att lyfta all problematik kring podden med Sanja. Man kan inte börja jobba med vem som helst utav sina vänner bara sådär, men Sanja och jag tar få saker personligt och vågar säga ifrån. Det behövs! Nästa avsnitt av Embrace Her släpps som vanligt på onsdagar (dvs imorgonbitti) så enjoy!


Varje höst/vinter så är det samma visa. Det är sjukt mycket jobb mellan november/januari. Just nu är jag i princip fullbokad vilket känns SUPERKUL. Imorgon släpps inte bara podden utan även en story i samarbete med Polisen (!!) ja ni läste rätt. Och igår frågade även Stockholms Centralstation ifall vi skulle jobba ihop i december. Helt ärligt så känns det som att jag skuttar på moln? Jag behöver typ ruska om mig själv varje morgon för att jag blir så chockad över vilket COOLT jobb jag har. Tänk att influencers idag även får jobba med Polisen!! Margaux har ju tagit det ett steg längre och likaså Clara Henry som jobbar med EU kommissionen, våra svenska politiker osv vilket är ännu häftigare såklart. Men ändå!! Vi gör skillnad PÅ RIKTIGT i vårt samhälle. Ingen kan någonsin säga att jag har ett oviktigt jobb, för det har jag ju uppenbarligen inte.

Varför varför varför är jag för feg för att börja med youtube. Då hade jag kunnat visa ännu ett djupare lager av mig själv. Kunnat nå ut till fler med mitt budskap. Jag ÄLSKAR ju youtube. Och blogg. Och podd. Och Instagram.

Något annat jag älskar är alla program på hösten. Detta är serier jag följer just nu varje vecka:
– Springfloden
– Bachelor
– Bonde söker Fru
– Vår tid är nu

Samt 1000 olika serier på Cmore, tv4Play, Dplay, ViaFree, SVT och Netflix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi