Jobb som stylist i Göteborg

Min stackars stackars naglar.
Dom fick sig en omgång utav Sanna Andren Nail Care i Göteborg. Gick till henne varannan vecka under hela året jag bodde i Göteborg. Detta är ju 3år sedan nu, och jag besöker henne fortfarande när jag är tillbaka i stan. Helt klart Göteborgs bästa. Hon sitter precis vid Korsvägen.

Hej ifrån Göteborg! Jag är här som inhyrd ”stylist” (åh herregud) för Arkaden Gallerians Black Friday event. Jag ser mig själv som en person med väldigt dålig koll på mode, så förra året när jag blev inhyrd att rodda en modevisning i Arkaden höll jag på att dö. Blod svett och tårar under modevisningen kan jag lova. Tur att jag hade snälla modeller som peppade mig! Efteråt kände jag mig värdelös och sa till mig själv att ALDRIG ta ett liknande uppdrag igen. Men here I am!!

Till min hjälp har jag inredningsprofilen Susan ifrån Göteborg. Hon visar upp högtidsdukningar och jag pratar mode. Jag vill inte stå och prata om trender ingen kan applicera själv. Utan det kommer bli snack om ”garderobsfynd”, hur du ska shoppa smart så att kläderna inte bara hänger hemma sen. Samt att våga vägra svart! Det ska bli väldigt väldigt kul.

Men det är intensivt! Sedan två veckor tillbaka (och igår/idag/imorgon) är kaosmycket jobb. Och egentligen hela vägen fram till jul! Otroligt otroligt kul, men jisses. Ska sätta mig vid datorn nu igen (klockan är 22:30) är inte klar först 01. Börjar jobba 07 imorgon och är färdig vid 19 på kvällen. Glömde äta både lunch och middag idag pga jag hade det så FANTASTISKT ROLIGT!

I alla fall. Är du i Göteborg imorgon får du MER ÄN GÄRNA slinka förbi mig och Susan antingen vid 17 eller 18 i Arkaden Gallerian. Har du shoppat för mer än 1500kr på Mango, Zara, MQ, Raglady, Design Only, Nilson Shoes mfl så får du en goodiebag med otroliga blommor mm. Vi kommer att stå i mitten av Arkaden och det är svårt att missa oss. Jag själv kommer att ta en timma imorgon på dagen och bara shoppa nödvändigheter jag har längtat efter att bli nedsatta. Peppen!!!! Mango har tex 30% på ALLT i hela butiken…

    1. Heeej! Hahahha att jag V:et mot mig menar du? Är det verkligen bak och fram?? Hahaha det är iaf för att det snyggast går ihop med mina andra ringar hehe!!! Så rolig kommentar hahaha<3 KRAM PÅ DAJ

      1. Hahaha jAaaaaa precis, V:et är upp och ner haha!!!! Men AGREE de passar nog bättre till dina andra ringar haha PUSS!!!!!! <3

    1. Heeej! Hahahha att jag V:et mot mig menar du? Är det verkligen bak och fram?? Hahaha det är iaf för att det snyggast går ihop med mina andra ringar hehe!!! Så rolig kommentar hahaha<3 KRAM PÅ DAJ

      1. Hahaha jAaaaaa precis, V:et är upp och ner haha!!!! Men AGREE de passar nog bättre till dina andra ringar haha PUSS!!!!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi