Föreläsning om mode i Göteborg


Min helg började ju som ni vet med ett event i Arkaden Gallerian under Black Friday. Det KRYLLADE av folk, så kul! Arkaden är en ganska liten galleria men som har bla Mango, Zara, MQ, Raglady, Design Only, Nilson Shoes mm.

Jag skulle prata mode och hösttrender som man såg hos Arkaden. Jag pratade om:

1. Outfits i EN färg – gärna beige/brunt 
2. Taxklacken – man såg det överallt i alla butiker. Behöver ej vara en smal klack, men låg! Spetsig tå eller kanske tom ”fyrkantig” om du är riktigt cool!
3. Glittriga clutchen! 


TRÖJA Mango // KJOL Mango // SKOR Zara

Min outfit köptes på 30% rabatt, men stövlarna hos Zara. Jag tokälskar dem!

Jag tycker ju att det är ett helvete att prata framför folk. I’m not gonna lie. Eller såhär!!!! Det är inte att stå framför folk som är det jobbiga, det har det aldrig varit. Utan snarare vad jag säger.  Det är ju det min talfobi bottnar i. Fyfan, det där med att få betyg i sitt tal ärrade verkligen sönder mig. Jag har ju gått hos en talterapeut och efter det kom jag i alla fall upp på scen. Men jag kämpar fortfarande med att stänga ute alla elaka tankar jag tänker om mig själv innan jag gör något sånt här. ”Vad gör du ens här? Ingen vill ha dig här. Du är skitdålig på det här. Säg att du har fått magsjukan. Du kommer skämma ut dig” osv osv.

Alltså usch blir så otroligt blödig av tanken att när jag klev ner efter min första rond, så möttes jag BOKSTAVLIGT TALAT av famnar som bara kramade om mig och ba ”du klarade det!!” usch nu gråter jag här på kontoret när jag skriver detta. Jag kan verkligen inte förstå att jag har följare som e så in i helvetes fina. Ni är så stöttande och jag hade seriöst ALDRIG velat driva eget om det inte var för er. Tack tack tack för att ni läser min blogg och för att ni kom och lyssnade när jag pratade mode. Jag som inte ens kan något om mode. Tack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Från botten av mitt hjärta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi hade så sinnessjukt många goodiebags med blommor, godis, ELLE’s senaste tidning mm.

Vill även tacka denna FANTASTISKA donnan Susanne ”Interior By Susan”. Torsdagskvällen när vi preppade inför fredagen så stängde Arkaden vid 20. Då tog vi följe en bit och sedan stod vi ute i minusgrader och pratade i över en timme om allt i livet. Man träffar många människor i jobbet men det är få man känner att man vill umgås med privat. Men med Susanne kände jag så. Jag fick världens ångestklump i magen när jag skulle lägga mig den kvällen för jag saknade Göteborg och alla tjejer jag har lärt känna där <3 Det ÄR faktiskt ett helt annat klimat än i Stockholm på vänskapsfronten och så är det med det.

Pöss på daj gömman!!!!! Och puss på hela teamet som jobbar med Arkaden. Ni är helt fantastiska och så satans proffsiga. Det är en ära att få jobba med er för andra året i rad! Tack för att ni ville ha mig tillbaka <3

  1. Hej! Det är ju som sagt snart julafton och massor med frågor om vad man önskar sig. Har du tips? vad önskar du dig iår??

  2. Hej! Det är ju som sagt snart julafton och massor med frågor om vad man önskar sig. Har du tips? vad önskar du dig iår??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi