Dagens look och schema


Såhär knallar jag runt på stan idag! Imorse när jag vaknade trodde jag att jag hade blivit supersjuk. Men efter en alvedon eller två så stod jag på benen tre timmar senare. Det har varit ett högt tempo det senaste, med lite sömn och mycket energi som har slukats på privat plan. Helt ärligt tror jag bara att jag sköt på en förkylning, och att den slår till när jag minst vill det. Men jag hinner faktiskt inte vara sjuk just nu.

Teddy Coat Zara // Stickad nakd // Kjol nakd // Väska Zara

Jag vill faktiskt säga att ni är BÄST som är så jävla förstående i min jobbsituation just nu. Man har sina svagheter som egenföretagare och kollega, men ni verkar vara helt med på det. Tack tack tack för att ni låter mig vara människa också. Jag vet att det har blivit fler samarbeten än vad jag brukar de senaste, men jag har rätt och slätt varit för snäll mot kunder. Dock är det vara varumärken jag har jobbat med tidigare och har en relation till så DET i sig ger mig inte ångest. Det som ger mig ångest är att jag har haft som policy hela min ”blogg-karriär” att MAX göra två samarbeten i veckan och då ska det isf bara vara varumärken ni känner till sedan tidigare. Och inlägg som jag hade publicerat oavsett. Typ juldukning, julpynt mm alt något som kanske lär någon något som tex Polisen. Men efter nästa vecka har jag bett om att få en paus på tre veckor. Jag är hela tiden så rädd för att sabba mina kontakter, att folk inte ska vilja jobba med mig etc och uppenbarligen måste jag ju jobba på den här sidan av mig själv för att det inte ska bli för mycket för er. Herregud det är ju min största rädsla.

Idag har jag i alla fall ätit lunch med gamla kollegor ifrån Relatable (<3!), vi installerar kaminen hemma (<3) och nu ska jag beta av min mail. Jag sitter och mailar med Hemtex plus väljer produkter som vinnaren ska få hem ju.

Förresten förlåt för att det inte kommer ut något poddavsnitt idag! Vi fick verkligen inte ihop det denna veckan och båda är helt ärligt rätt knäckta över det. Men så länge kanske ni kan lyssna på förra veckans ifall ni har missat det?

  1. Hej !
    Vill ni gå in på Fokis.se och skicka ett hjärta så kan ni bidrar till att Foki ger 10 000 till välgörenhet! Så gå in och gör det nu vetja, för hon gör det bara om hon får 1000 <3 skickat till sig…Kram!!

  2. Hej !
    Vill ni gå in på Fokis.se och skicka ett hjärta så kan ni bidrar till att Foki ger 10 000 till välgörenhet! Så gå in och gör det nu vetja, för hon gör det bara om hon får 1000 <3 skickat till sig…Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi