Designmöbler, hållbarhetstänk och Valerie


Igår var jag på event med Valerie hos Nordiska Galleriet. Jag tokdiggar denna gömman! Hon är så otroligt cool. Om jag bara blev 5% lika cool som henne när jag blir mamma så kan jag skratta mig lycklig. Som många av er vet driver hon det fantastiska märket Valerie, jag bar bla en blommig långklänning ifrån henne på detta bröllopet. 

Innan lunchen blev det lite mingel i Nordiska Galleriet lokaler. Jag ÄLSKAR ju Nordiska Galleriet. Kanske för att dom har alla mina absoluta dröm designmöbler. Om det är något jag kan lägga MYCKET pengar på så är det just designklassiker. Jag förstår att det är mycket pengar men för mig handlar det verkligen om att jag vet att mina barn och barnbarns barn kan ärva dem. Sedan kompletterar man med annat slit och släng genom åren. Jag vill ha mer skulpturer, mer konst och mer statement möbler också. Såna där riktigt coola ex som man kanske inte ens använder sen. Utan som står mest för syns skull. Gud vilken gammal hagga jag låter som men för mig har det varit en dröm i många många år. Många pratar konsumtion i form av kläder och mat men jag tycker oftast att det glöms bort när det kommer till inredning. Det är kvalitet A och O enligt mig.

Här stod jag, Valerie och fantastiska Frida Fahrman och pratade julpynt. Jag har mött mina övermän. Dessa kvinnorna har absolut tagit det ett steg längre. Dock är vi intresserade utav olika saker. Granen, belysning och pynt runtom i huset är mina prio ett. Dom här är ju inne på blomsterdekorationer.

Kanske årets snyggaste bild på mig förresten! Eller vad säger ni…Tröjan med guldknappar på ärmarna är köpt hos Lindex.

Sedan var det dags att gå upp en trappa för att äta lunch. Vi var i butiken som ligger på Nybrogatan 11. Jag ÄLSKAR grönkålssallad med granatäpple och nötter. Gör det ofta till middag faktiskt.

Hade dessa gummorna till bords. Linn Herbertsson och Michaela Forni. Alltid lika givande samtalsämnen.

Jag tror att vi pratade igenom alla aktuella samtalsämnen som finns. Kopparfärgade ögonskuggor, parterapi, hundar och relationen till dem mm. Tack tack tack Valerie för en sjukt inspirerande lunch. Själv passade jag på att köpa 4 st juldekorationer som jag ska hänga i granen på jul. Längtar ihjäl mig efter att visa mina senaste inköp! Svarta julkulorna är en stor favorit…

  1. Hej ellinor!! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om dina ringar? Tycker alltid att du har så himla fina smycken, och framförallt ringar! Kram 💫💫😘

  2. Hej ellinor!! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om dina ringar? Tycker alltid att du har så himla fina smycken, och framförallt ringar! Kram 💫💫😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi