H&M Christmas event


Klänning H&M 

Jag hittade en klänning på plats som jag snabbt drog på mig. En kavajklänning! Nästa gång bär jag den till ett par vida svarta byxor! Hahaha ni tycker säkert att jag är knäpp men jag gillar ju att ha mycket tyg på mig om ni förstår? Just denna modellen släpptes om någon vecka i butik, men här och här (adlinks) hittar ni två snarlika.

Fotograf: David Thunander.

Igår hade jag en proppad dag av jobb! Slutklemmen var ett julevent med H&M som jag hade sett fram emot. Eller ja, egentligen en AW. Trots att jag var inne på andra dagen med torrschampoo och hyn mår skit så kände jag mig ändå på topp. Kanske för att jag hade unnat mig… Inte 1, inte 2 utan 4(!) nya bh:ar ifrån Hünkemöller precis innan. Alla i olika färger och mönster. VARFÖR lägger man så lite pengar på underkläder!! Eller okej rättelse: underkläder är dyrt, men varför unnar man sig det inte oftare? För herregud vad fräsch man känner sig sen. Jag har ju gått på två konsultationer så nu har jag STENKOLL på min size och det blir ALLTID rätt när jag testar numera.

Åter till H&M’s AW. Jag var den minst coola i hela lokalen. Bara massa skådisar, artister och modeikoner om vartannat. Kände mig som den töntiga i klassen ni vet hahaha, dock inte på ett sådär jobbigt sätt som man kanske gjorde i skolan. Mer ”Gud vad kul att jag också är bjuden!”. Alla var så coola och ”edge” stil medan min klädsmak är väldigt tråkig i jämförelse. Jaja, då kul att spana på kommande kollektioner också. Med mig hem fick jag två kjolar! Man har ju handlat på H&M sedan man fick sin första veckopeng så det var kul att nu få sitta på deras head showroom och pynta pepparkakor och få sin pyjamas broderad. PRECIS såhär skulle jag vilja rodda ett glöggevent för mina kompisar i jul. Åååh. Tack goa Mathilda för mysigaste juleventet, du e så jävla cool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi