Hemlis för er – så peppad!


Hej kompisar! Hur mår ni? Jag har haft en grym dag och köttat på med det sista jobbet inför julledigheten! Just nu preppar jag både en jul och nyårsdukning som jag tänkte visa er för. Än så länge är det en hemlis för jag är inte klar än och behöver åka och komplettera lite grejer. Men sen så! Hoppas ni är taggade. Jag önskar att jag hade haft inlägg med klädinspo också, men jag vet ju själv inte vad jag ska ha på mig… Helst av allt hade jag köpt en klänning jag har spanat in i flera månader ifrån By Malina.. Men vi får se.

Det har varit så otroligt vackert hemma här idag. Vi fick upp stjärnorna i alla fönster och hela huset har blivit upplyst av snön utanför, lite julmusik på det och mysstämningen är on point. Jag längtar så ORIMLIGT MYCKET inför julen nu. P’s familj kommer den 23e och stannar till den 25e, och min familj kommer den 25-26e. Och på nyår blir vi ett gäng hemma hos oss!

Nu ska jag fixa det sista här hemma, P ska ha grabbkväll med bastuhäng och jag ska in till stan hem till Elin och Selma (som jag är gudmor åt!). Vi ska äta julbord några tjejer och det ska bli så så mysigt!! Har jag sagt att jag älskar December jaaa det haaar jaaag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi