Begravning idag

Jacka SanneAlexandra // Väska Valentino

Hej på er! Just nu är vi nere i Linköping då vi har varit på begravning idag. Det var en nära familjevän till P, och nu kom vi precis hem efter att ha ätit lunch och handlat tacos till middag. Vi är rätt tömda på energi allihopa så det blir en superlugn kväll. Många minnen man kastas tillbaka till och man tänker på hur man har det idag och hur man vill ha det framöver.

Jag jobbade till 01 inatt så tänkte lägga mig tidigt och förhoppningsvis kolla på ÅRETS FINAL nämligen Bachelor Sverige finalen!! Jag har längtat heela hösten lång. Förra veckan var Bachelor Australien, My’s bröllop, Bonde Söker Fru OCH Jägarna.

Imorgon blir det häng med bästisarna Carro & Andreas och den 22a är det Flickornas Jul. Så vi blir kvar härnere till den 23e! Gud jag är rätt borta i huvudet just nu så tänkte bara hänga med familjen nu. Kram på er och ta hand om varandra. Till alla som har en kämpig jul: blod är inte tjockare än vatten <3!!! Var nära dom som DU ser som familj. Kram kram kram

 1. Visste du att alla använder detta uttryck fel då det förkortats helt åt helvete? Det hela riktiga uttrycket lyden ”the blood of the covenant is thicker than the water of the womb” vilket betyder att blodet som spillts mellan soldater i krig har ett starkare band än fostervattnet.

 2. Visste du att alla använder detta uttryck fel då det förkortats helt åt helvete? Det hela riktiga uttrycket lyden ”the blood of the covenant is thicker than the water of the womb” vilket betyder att blodet som spillts mellan soldater i krig har ett starkare band än fostervattnet.

 3. Hej!

  Vilken storlek har du på kappan?

  Är också lång och vill gärna kunna ha en tjock tröja under så undrar om man borde ha M eller L, vad tror du?

  Älskar din blogg, kram!

 4. Hej!

  Vilken storlek har du på kappan?

  Är också lång och vill gärna kunna ha en tjock tröja under så undrar om man borde ha M eller L, vad tror du?

  Älskar din blogg, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi