Dan före Dan…

Vårens resa till Zermatt.

Hej vänner! Efter fem dagar är jag äntligen hemma i Nacka igen. Om jag har blivit hemmakär? Å fan! I och med att vi firar jul hos oss har vi sjukt mycket att stå i både igårkväll när vi kom hem, samt idag. Gästerna plingar på dörren vid 15 nämligen. Jag har några bilder ifrån Flickornas som jag hade tänkt lägga upp men vet inte om jag hinner idag. Behöver klippa podd på den lediga tiden som blir över! Men jag är otroligt peppad på mysjul och att mååååå. Nu ska vi till Nacka Forum för att P har glömt köpa presenter till julklappsleken och sen till NK och Eijes för att shoppa den årliga chokladen! Hoppas det inte är allt för mycket folk på stan. Puss puss puss på er och jag tänker på er alla som har en tuff jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi