Julafton – God ju ifrån Nacka!

Inlägget innehåller en adlink.Klänning köpt här! 

God jul ifrån oss härute i Nacka! Kom ihåg att om du inte har någon att fira jul tillsammans med, eller att du bara mår dåligt idag – så är det över om 24 timmar (eller ja mycket mindre när jag skriver detta). Tills dess, spendera tiden och gör söker du tycker är kul. Och mår du bara dåligt av alla klappar, julgranar och glada familjer på Instagram så stäng ner hela appen.

Jag är tacksam över att vi äter gott i år och att jag har familjen samlad! Idag P’s familj, imorgon min! Perfekt lösning. Vi hörs mer imorgon. Kram kram kram kram kram å helvete vad jag tänker på alla er därute som mår dåligt idag. Skriv till mig om ni känner er ensamma så chattar vi!! De största cyberkramarna som finns <3 Ingenting runtomkring sätter värdet på dig som människa. Du är fantastisk PRECIS som du är<3 Glöm aldrig det!

  1. Vilken underbar klänning. Var kommer dina fantastiskt fina smycken ifrån? Tack för allt du ger i form av personliga och ärliga inlägg.
    Kram

  2. Vilken underbar klänning. Var kommer dina fantastiskt fina smycken ifrån? Tack för allt du ger i form av personliga och ärliga inlägg.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi