Skaldjursfrossa dan före dopparedan


Ett skepp kommer lastat med unggrillierade haftkräftor!!

Detta myset alltså!!!!!

Dagen före julafton kom ju P’s familj och då hade vi skaldjursfrossa. Perfekt tycker jag – man blir inte sådär illamåendemätt som man blir av annan mat. Allt för att få plats med så mycket som möjligt på julafton ni vet heheee. ÄLSKAR julmat men HERREGUD vad jag älskar havskräftor! Vi äter det alldeles för sällan.

Moster Ann-Catrin!

Tänk att vi blir en till i familjen i april!! Jag ska i princip bli moster ju!!

Lättare dukning med vit duk, beigeglittrig löpare och röda tygservetter!
 
Så mycket ost som jag har ätit de senaste dagarna har jag nog aldrig ätit innan. För er som inte vet det så HATAR jag smält ost och skulle aldrig för mitt liv beställa en Cheeseburgare. Pizza lärde jag mig att inte hata i år och skulle inte beställa det så länge det finns något annat på menyn. Därför går ju alla ”mjuka” ostar bort för mig, men Gruyeren är INTE fy skam hehe!! Går crazy på den och alla andra smarriga hårdostar som finns!

Jag har börjat använda mina glasögon mycket mer de senaste – skönt för migränen! Men jag är fortfarande inte helt bekväm i dom eftersom att man ser mycker ”mindre”. Allt på sidorna försvinner ju liksom… Aja. Middagen var sååå trevlig. Efter osten satt vi och spelade ”Vem vet mest” i timmar. Det har verkligen blivit mitt favoritspel i jul! Jag vet att jag säger det varje gång men jag är så glad över att P har precis den familjen han har. Det är ju verkligen inte en självklarhet att matcha med sina svärföräldrar eller syskon men TÄNK att det kunde bli så bra för oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi