Min lördag i bilder

Efter min snabba uppdatering i lördags åkte jag till Sturehof för bubbel med tjejerna. Så mysigt och älskae deras uteservering för det är alltid så varmt där. Så kan man spana på folk, det älskar man ju hehe!!!

Sedan åkte jag till Kungsholmen för en middag med Elin och hennes dejt. Så kom min mamma och joinade och då åt vi på Orangeriet. Lite plock sådär! Jag var på Orangeriet en del för 2 år sedan när jag jobbade på Ingager för att det var en kund. Så det var kul att komma tillbaka!

Lite gos efter maten har man ju inte dött av! Eller…? Från och med fredag så kommer Selma bo hos oss i nästan 1,5 vecka för att Elin ska till Alperna. Längtar sönder… Var begäret högt innan efter en valp så kommer det ju nå sin topp i nästa vecka!!!

Åh vid tolv åkte jag och mamma i alla fall hem till mig i Nacka. Och idag har vi varit och ätit ärtsoppa på mitt favvocafé här ute! Men det glömde jag såklart att fota. Bloggerskan <3 Nu blir det Solsidan och resterna av curry-kycklingsoppan. Godare än vad det låter som faktiskt. Tjing och godkväll på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi