Frågor och svar på Instagram


Fråga: Vart är din nya soffkudde köpt?
Svar: Zara Home! Den finns i fler färger och liknande modeller i flera butiker.


Fråga: Vart är tweedkavajerna ifrån? 
Svar: River Island! Dom var superfina och alla var nedsatta på rean! Dom har en butik på Drottninggatan för er som inte kände till det!

Fråga: Hur går det med bokhyllan? När är den klar?

Svar: Det går bra!! Den är klar i slutet av veckan. Måste bara trippelkolla så att färgen är rätt för jag VÄGRAR måla om.

Fråga: Vart var det du blekte tänderna?

Svar: På salong Tre Klippare och metoden heter Mega White.

Fråga: Känner du stor skillnad efter din Dermapen behandling?

Svar: Både ja och nej! Jag fick sinnessjuk lyster första dagarna. Och min hy ÄR mycket ”renare”. Den känns detoxad från skit och jag ser inte lika dassig ut. Men alla reagerar tydligen olika hörde jag i ”Beauty och Bubblor” med Frida Fahrman och Emma Unckel. Kommer absolut fortsätta dock. Men är sugen på en portömning för bara tanken är så fruktansvärt tillfredställande!!!

Fråga: Vart köper du träningskläder?

Svar: Superblandat! Rönisch, Stronger, KariTraa, Nike, Adidas, H&M osv. Helt ärligt ger många av plaggen jag haft för flera år sedan mig ångest. Jag minns precis vilka tröjor jag bar när jag sprang milen varje dag eller kollade i appen hur många kalorier jag hade fått i mig. Funderar på att bara ge skiten till min syster och köpa nytt. Plaggen på bilden är dock minde än ett år gamla bara. Byxor KariTraa, linne Rönisch och tennisskor Nike.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi