Inredningstrender 2019 – Formex mässan

Nejmen! Jag kom ju precis på att jag har glömt skriva något här på bloggen om Formex och alla fina saker jag fick se där. Jag uppdaterade flitigt på stories vilket många av er verkade uppskatta, så nu tänkte jag dra en sammanfattning här:

INREDNINGSTRENDER FÖR 2019:



– Rosa rosa rosa!! Smutsrosa all over the place! I olika nyanser som man matchar med varandra. Så satans fint med en vas i färgen häröver tillexempel.

– Vilda stora YVIGA buketter!! Gärna i murriga, kopparfärger.

– Ha ett helt rum i en och samma färg. Låt säga cappuccino. Ha då brun på: väggen, sänggaveln, sängbordet, överkastet, gardinerna osv. ELLER olika bruna nyanser (fast snarlika) på i hela rummet.

– Citrongult!

– Aprikos!

Hur fina färger på typ en vas till den mörkgråa färgen du har på väggen hemma kanske! Eller bara på blommorna! Gärna tillsammans med brunt eller koppar.

– Bohemiskt. Mycket stråpuffar, hängande väggaccesoarer, KUDDAR, plädar och fortsätta på den där Marockanska stilen som kom 2018!



Grenar! Billigt och bra. Och mycket japanska växter snarare än de stora gröna palmerna.

Och kanske de två viktigaste av dem alla….

– DIY (do it yourself)! Jag lyssnade nämligen på den fina bloggerskan Emma Sundh som höll i en presentation angående detta. ALLT behöver inte alltid vara nytt. Man kan ju måla om den där byrån själv, göra en egen sänghimmel mm. Och hitta nya användningsområden för inredning som man redan äger.

– Shoppa second hand! Detta gör ju jag. Jag har bevakningar på både Blocket och Tradera efter det jag letar efter. Och handlar mycket porslin på loppis.

TVÅ EXTRA TRENDER…

– Blanda på bordet! När vi ändå är inne på porslin så BLANDA, det är trendigare än någonsin! Det ska inte vara så perfekt. Både glas och tallrikar.

– Grönt glas! Gröna glas och fat är TILLBAKA! Och går att fynda för någon krona styck på Myrorna tillexempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi