Min helg i bilder – Steam Buns recept, paddel och Selma


Sicken helg vi har haft! I fredags kom Semla som en ängel sänt från ovan och stannar här i nästan 1,5 vecka då Elin är i Cervinia. Då städade vi mest hemma och mööös. Och i lördags promenerade vi på isen och åt lunch på Värmdö innan det var dags för PADDEL! Det blir verkligen roligare och jobbigare ju mer man spelar eftersom att man kan hålla bollen vid liv längre. Det är så roligt att många av våra vänner spelar och att de flesta ligger på ungefär samma nivå! Efter det blev det bastu följt av min absoluta favoriträtt just nu: Steam Buns!!!!!!!!!!!!!!!

Vi köper färdiga bröd men tänkte även pröva att göra egna någon dag. Men det tar ca 5h så istället köper vi bröden på en Asiatisk shop på Östermalm. Sedan ställer man den där korgen över en kastrull med kokande vatten. Sedan ångas bröden underifrån och fluffas till ordentligt. Det tar typ 3minuter?

Ebba & Erik som vi bodde 3 minuter ifrån när vi bodde vid Odenplan <3

Och efter det är det bara att fylla dem med allt man älskar! Min favorit är pulled pork, rostade jordnötter, gucca, lime, rödlök och morötter. Samt någon stark sås!

Detta är den nya tacosen!!!!! Ni vet vart ni läste det först.

I söndags kom min familj förbi för att dem så gärna ville träffa Selma och se hur hon funkade med Happy. Happy närmar sig ju 6år och beter sig som att hon är 15, och har i princip alltid gjort. Hon är inte alls intresserad utav andra hundar utan håller sig alltid på avstånd. Men INTE MOT SELMA <3 Dom var så fina ihop att man dog inombords. Selma är en Cavapoo och Happy är en Lhasa Poo + Pomeranian.

Mini var med också (sitter på golvet bredvid min lillasyster Olivia) och mamma är ”fostermamma” till henne. Fostermamma låter så hårt men Mini är hos oss då och då vilket bara är mysigt. Mamma har jobbat med barn med särskilda behov så länge jag kan minnas, och jag är uppvuxen på hennes jobb. Hade jag inte mina syskon att ta hand om så gick jag med två ungar under varje arm från att jag själv var 8år på hennes förskola. Inte konstigt att jag älskar barn eller att jag har lärt mig att ta ansvar hahaha. Det har alltid varit minst jag, mina tre syskon, våra vänner plus en massa andra ungar hemma. Inte alls ovanligt att man kunde gå upp på morgonen och att mamma stod i hallen med hela förskolan för att dom ville säga hej när dom var ute och promenerade <3 Min kärlek för barn är faktiskt obeskrivlig.

Och dessa två såklart!! Det var det GULLIGASTE jag har sett verkligen <3 Och att se hur P är med hundarna gör en ju såklart inte mindre peppad på att skaffa hund själv. Jag börjar faktiskt bli nervös att vi inte kommer få tag i en valp först nästa år… Aj mitt jävla hjärta. Vill ha en valp nu nu nu.

Som om det inte redan skulle ha kommunicerats så är min kille en 10 poängare! Ett jädra kap rent ut sagt. Han bakade nämligen semlor till hela familjen som var så otroligt goda!!!!!

Innan alla fick ta varsin skrek jag såklart ”neeeeeeeeeeeeeej!!!!!!” och slet fram kameran. Haha herregud att vara familj till någon som bloggar är inte alltid det lättaste.

 1. FRÅGA TILL PODD!

  Vad tjänar du och sanja i månaden?
  Förstår om ni inte kan/vill säga exakt men vart intressant att höra inom ungefärligt spann. (Etc mellan 30-40 kr, 25-30kr osv ..) Både du som är influenser och kanske får lite olika lön i mån samt sanja som har en fast tjänst inom såpass hög position.

 2. FRÅGA TILL PODD!

  Vad tjänar du och sanja i månaden?
  Förstår om ni inte kan/vill säga exakt men vart intressant att höra inom ungefärligt spann. (Etc mellan 30-40 kr, 25-30kr osv ..) Både du som är influenser och kanske får lite olika lön i mån samt sanja som har en fast tjänst inom såpass hög position.

  1. Heheee tydligen rätt svårt! Min blogg är nog fel ställe att hänga på om man ogillar felstavningar och särskrivningar! Pöss!

  1. Heheee tydligen rätt svårt! Min blogg är nog fel ställe att hänga på om man ogillar felstavningar och särskrivningar! Pöss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi