Migrän av alla fördomar

Morsning (eller okej det är dags för lunch nu)! Imorse vaknade jag upp med en ordentlig migrän och ville verkligen bara ligga kvar i sängen. Efter mitt blogginlägg där ni kommenterade era fördomar så analyserar man ju såklart sig själv. Vissa kommentarer går ju över gränsen när de skrivs som ”sanningen” snarare än att det är en fundering någon besitter. Men jag mådde inte dåligt över någon kommentar i och med att jag var beredd på det och bad om det.

MEN några som inte var beredda var min pojkvän, min familj och mina nära vänner. Så jag har blivit bombad med samtal och pepp och jag märker hur hårt det har tagit på dom vilket såklart gör mig illa till mods. Jag tyckte att det skulle bli en kul grej att få chansen att bemöta era värsta fördomar (som visserligen blev rent hat ifrån några snarare än fördomar) men det blev ju inte alls kul när mina nära blev ledsna över vad som skrivits om mig. Jag låter alla kommentarer stå kvar och jag svarar på de flesta i dagens poddavsnitt, Men det känns banalt ibland med bloggen, en hemsida på internet, som den här gången gjorde mina nära nedstämda. Det är ju det SISTA jag vill. Jag får ju kärlek av er varje dag i olika meddelanden så jag vet ju att de få elaka kommentarerna är så få. Men det blir ju svårt för någon annan utifrån att se som bara möts av elakheterna kan jag tänka mig.

Jag hade tänkt ta resten av kommentarerna i ett blogginlägg, och jag tror att jag har svårt att ta åt mig för att många är så fel på det. Och dom som stämmer är jag 100% öppen med! Men jag vill inte göra det på bekostnad av att någon jag älskar blir illa till mods. Vi får se! Nu ska jag i alla fall in i ett lunchmöte och sen hämta ut mina glasögon som har fått nytt starkare glas i sig! Yaaay!

  1. Tyckte hela den grejen blev jättejättekonstigt? Omänskligt att inte bli ledsen av allt hårt som skrevs?
    Bara taskiga fördomar. En fördom kan ju också vara enkel/ytlig/snäll/rolig. Tyyyp du är sjukt bra på att spela sällskapsspel, du läser alltid skvallertidningar, du skrattar högst i sällskapet osvosv.

    Nä. JAG kände obehag kring hela den grejen. Och så måste du tacka för bajsmackorna och låtsats som ingenting. Aja. Hejhoj

  2. Tyckte hela den grejen blev jättejättekonstigt? Omänskligt att inte bli ledsen av allt hårt som skrevs?
    Bara taskiga fördomar. En fördom kan ju också vara enkel/ytlig/snäll/rolig. Tyyyp du är sjukt bra på att spela sällskapsspel, du läser alltid skvallertidningar, du skrattar högst i sällskapet osvosv.

    Nä. JAG kände obehag kring hela den grejen. Och så måste du tacka för bajsmackorna och låtsats som ingenting. Aja. Hejhoj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi