Ångest inför poddavsnittet imorgon

Nya träningskläder jag fyndade på REAn. Direktlänkar finns på min Instagram.

Hej vänner! Idag har jag haft ett mötes-marathon inne i stan mellan 09-15 och sedan dess har jag försökt ta igen mailen, spelat in en haul med träningskläder på REAn som jag lovade er på Instagram Stories… Samt klippt podden som släpps imorgonbitti. Jag har suttit med den i 4,5h och grät typ när jag slog på den för att jag tyckte att JAG svarade så värdelöst. I perioder under dagen är jag ju superfokuserad, och ibland helt borta. Därav tabletterna jag tar som ska jämna ut allt, vilket funkar fram tills 17. Under inspelningen kände jag mig verkligen borta och hade egentligen velat spela om avsnittet. Det var alltså fördomspodden vi spelade in och jag tänkte ju att jag skulle få en chans att förklara mig men hahaha lyssna på podden så förstår ni. Sanja tycker att jag är superlarvig med mitt nojjade över avsnittet så jag kanske överdriver som vanligt!

Juste! Vill verkligen förtydliga att jag håller med Sanja i allt ang miljön, vet inte varför jag inte sa det tydligare? Finns typ 1000 grejer i podden som känns som att de kan leda till missförstånd för att jag var otydlig men hahaha orkar samtidigt inte må dåligt över det. Jag är ju sån, rätt vimsig hehe. Vi hörs mer imorgon, har precis varit ute med Selma och nu är klockan 00:03 så är rätt slutkörd! Godnatt på er goingar.

  1. Lyssnat på fördomspodden nu, alltså du och jag är verkligen samma person- fast att du har kommit lite längre. Jag håller på att plugga, får alltid sjukt bra feedback och erbjudanden på arbetsplatser men längtar bara till ett heltidsjobb där jag kommer fram 100%, hus och en stabil och härlig tillvaro bara. Känner igen mig i känslan att man aldrig känt att man är hemma, och längtar tills jag till du- känner att jag är det. Tack för en bra podd<3

  2. Lyssnat på fördomspodden nu, alltså du och jag är verkligen samma person- fast att du har kommit lite längre. Jag håller på att plugga, får alltid sjukt bra feedback och erbjudanden på arbetsplatser men längtar bara till ett heltidsjobb där jag kommer fram 100%, hus och en stabil och härlig tillvaro bara. Känner igen mig i känslan att man aldrig känt att man är hemma, och längtar tills jag till du- känner att jag är det. Tack för en bra podd<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi