Dagens outfit och start nytt bolag?

Inlägget innehåller adlinks.

Byxor Vero Moda liknande här // Skjorta här klick! // Väska Day Et Birger Mikkelsen // Kappa här nu på rean! // Skor Inuiiki här nu på rean!

Det här vääääädret!!! Euforisk lycka ju! Stockholm bjussar alltså på en klarblå himmel och strålande sol. Idag var jag iväg på en möte för att projekt i Årsta. Blir offerten godkänd så kör vi och skulle det bli så kommer jag vara snabb med att berätta för er vad jag håller på och pysslar med… Men jag vill inte jinxa för mycket! Men efter mötet kände jag ändå att: jag kan tänka mig att hoppa in i den här branschen…

Jag tjatat på min tjejkompis Vickan ifrån Göteborg att hon borde satsa på sin hobby, nämligen att sälja lyxhandväskor/jackor/klockor/skor osv second hand. Finns INGEN som brinner för det som hon. Och så öppnade hon sitt Instagramkonto förra veckan @VictoriaLuxuryCloset och VIPPS var försäljningen igång. Rolexklockor, Chanelväskor, Monclerjackor etc sålde slut direkt. Det inspirerade ju mig också till att våra jobba med min HOBBY. För det är uppenbarligen någonting jag älskar att hålla på med. All prestationsångest som bortblåst! Bara fokus på att ha kul. Det var ju så det blev med mina sociala medier också. Jag halkade in på det för att jag älskar att skriva och plötsligt kunde jag försörja mig på det!

Mitt enda egentliga karriärstips till alla är faktiskt att: bli bäst på det du tycker är kul istället för att bli halvdan på allt. Satsar man på det man tycker är kul gör man det lätt för sig att bli framgångsrik.

  1. Bra inlägg , jag har ett instagramkonto som guidar följare inom retaurangenvärlden , det är min stora hobby och passion här i livet ! Jag och min man lever för att äta vällagad grym mat med en service utöver den vanliga , med goda viner 🙂 För att jag mitt konto större , vilka råd skulle du ge mig ? känns tävlingar sniket tex där man kan vinna en middag med en vän …. Tacksam för tips

  2. Bra inlägg , jag har ett instagramkonto som guidar följare inom retaurangenvärlden , det är min stora hobby och passion här i livet ! Jag och min man lever för att äta vällagad grym mat med en service utöver den vanliga , med goda viner 🙂 För att jag mitt konto större , vilka råd skulle du ge mig ? känns tävlingar sniket tex där man kan vinna en middag med en vän …. Tacksam för tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi