Gissa lampan!

Flos Taraxacum // Tom Dixon Melt

Skrattar lite för mig själv när jag skrev den här rubriken. Kollade ni också på ”Gissa bajset?” i Myror i Brallan när ni var små? Kände att jag ville göra en copy på den men istället får ni gissa vilken lampa vi har köpt hem…

Två stycken Melt lampor ifrån Tom Dixon? Eller en enorm Flos Taraxacum? Får jag ge er en ledtråd: TIDLÖS. Den/dom borde komma den här veckan och då blir det att beställa ut elektriker direkt! Från golv till tak är det nämligen 8m så om man inte är duktig kommer man garanterat att falla ner där. Dessutom behöver vi någon som kopplar elen. Jag är så himla peppad i alla fall och hoppas att detta blir bra. Ni som lyssnar på podden vet ju att vi hade bestämt oss (eller ja, jag) för vilken lampa. Men att vi ville spara pengarna just nu. Fast sen fick jag nys om en kampanj så vi fick den faktiskt på en bra rabatt. Så vi slog till och gjorde den investeringen.

Jag förstår att om man inte är intresserad eller är insatt i möbelbranschen så har man svårt att se att detta skulle vara en investering. Men jag skulle kunna skriva ett blogginlägg om hur jag tänker kring detta ifall ni vill? Och nej jag vet att oavsett vilken lampa vi köpte så är den värd mycket pengar, men kom då ihåg att jag inte lägger mina pengar på resor, väskor etc. Utan jag sparar och samlar ihop till designklassiker i mitt hem.

Justja! Kunde ni gissa vilken det blev? Flos eller Tom Dixon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi