Klädinspiration inför våren 2019

Inlägget innehåller affiliatelänkar. 

FAST SLUTA VAD TAGGAD JAG BLEV PÅ VÅR när jag klippte ihop det här kollaget!! Jag vet att jag har tipsat om deras hemsida förut, men Afound är alltså en outlet online. Det här är inget samarbete (herregud jag hoppas ju att ni VET när jag gör ett samarbete iom att jag ALLTID märker det högt upp i inlägget då, men jag vill bara vara tydlig!). Men jag ÄLSKAR verkligen deras utbud. Dem har ALLT ifrån H&M till ByMalina till Louis Vuitton. De samlar alltså märkeskläder, klassiker och kläder man inte kan leva utan, och sedan REAR dom ut allt. Det finns både kläder och inredning men idag ville jag tipsa om deras klädsortiment.

OUTFIT 1: Vit klänning -30% rabatt // Röd väska 1800kr // Valentino klackar -25%

OUTFIT 2: Silkestopp -60% // Prada väska -25% // Knälång kjol -25% // Ballerinaskor Valentino -25%

OUTFIT 3: Burgundy Klänning -30% // Väska Valentino -25% // Mina vårskor -50% 

ALLT ÄR PÅ REA! -7000KR I RABATT! 
Som ni ser är ALLT i detta kollaget på REA, mellan 25-60% rabatt. Jag vill ha allt allt allt och plaggen känns helt tidlösa. Alltså att jag skulle kunna dra fram dom ur garderoben år efter år. Det är liksom den designen. Ett par av skorna äger jag ju redan som ni ser, men jag är så himla sugen på ballerinaskorna. Jag saknar verkligen det i min garderob. Och dessa är också klassiker. Utöver det ville jag även tipsa om märkesväskor på REAn. -25% på en sån här väska blir liksom 7000kr rabatt!! Som ni sparar in stället för att köpa den i butik. Som ni vet snöade jag för två år sen in mig på BEIGE och det sitter fortfarande i.

 

SHOPPA TIDLÖST
Den beiga silkestoppen (förlåt men materialet är 100% silke, kostar 599kr och är ifrån det svenska märket Dagmar vilket är såå bra!). Det är såhär jag försöker tänka kring min shopping. Max 5 plagg i månaden och då ska det vara kvalitet! Sedan har jag inte alltid råd med det, men jag försöker! Och det blir ju mycket enklare när man kan fynda. REA-fynd behöver alltså inte alltid vara SKIT. Det har ni ju bevis på nu! Den röda väskan kostar 1800kr och är i 100% läder vilket ju håller år ut och år in. Ja, hoppas ni fick lite inspiration till att både handla på rean, shoppa hållbart och hur jag tänker kring min konsumtion! Om ni gillade det här inlägget, glöm inte att berätta det för mig, så kan jag ju publicera likande content framöver?! KRAAAM

 

Vill ni komma till Afounds hemsida förresten så klicka här.

  1. Dagmar blusen är i 85% Viskos
    15% Polyamid, det är färgen som kallas raw silk.. tyvärr! Men superfint oavsett!

  2. Dagmar blusen är i 85% Viskos
    15% Polyamid, det är färgen som kallas raw silk.. tyvärr! Men superfint oavsett!

  3. Nej men alltså snälla nu måååååååååste du skriva om bruno!!!!!!! Vill så gärna få höra allt!!!

  4. Nej men alltså snälla nu måååååååååste du skriva om bruno!!!!!!! Vill så gärna få höra allt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi