Första bilderna på valpen! Välkommen hem Bruno!

SÄG HEJ TILL BRUNO!!!!! Vår älskade älskade lilla prins på 8 veckor som vi hämtade i lördags nere i Skåne. 

Jag VET att jag är partisk såklart men jag tycker verkligen att han är den sötaste valpen i hela vida världen. Han är perfekt. Allt ifrån den lilla nosen till hans små lurviga tassar är perfekta. Det är svårt att fånga på bild hur liten han är, men han är ungefär samma size som en 50cl cola flaska, lite mindre. Som en kattunge typ? Som ni ser är han mörkbrun med ljuuusblåa ögon, som på sikt kommer att bli bärnstensfärgade, dvs ljuuusbruna/gula.

Bruno var de första dagarna sååå försiktig och släppte inte oss ur sikte och pep så fort vi var mer än 2 meter ifrån honom. Nu är han HELT CRAZY, springer runt, biter på allt, kissar över allt, piper på nätterna och gråter så fort han inte får vara nära. Det är verkligen som att ha ett litet spädbarn och man är konstant på sin vakt hahaha.  Vilket jag ändå var beredd på, men jag förstod inte hur mycket energi det skulle ta eller hur ”liten” han faktiskt är i huvudet.

Det är ju väldigt väldigt gulligt när han trillar omkring, rullar runt osv men han fattar ju inte vad som är farligt…  Står han på altanen eller i soffan så backar han tills han trillar över kanten och faller bakåt på rygg. Det har hänt två gånger och då började jag gråta för att jag blev så rädd haha… Han kryper UNDER bilar, bord, ja allt han inte ska och därför så finns det inte en CHANS att han skulle få vara på ovanvåningen… Eftersom att vi har öppna golv ner till undervåningen där han garanterat skulle gå och nosa och kanske trilla ner… Usch hemska tanke!

Han förstår ju verkligen inte ”JA/NEJ” eller ”Bruno” än heller och jag längtar lite tills vi kommer dit haha för just nu är han verkligen KAOS hahaha. Gosen <3 Men han är ju verkligen pytteliten och det är ingen idé att börja träna lydnad ännu. Prio ett är att bli rumsren vilket nog också kommer dröja! Han har kissat på alla heltäckningsmattor och mattor som finns i hela huset så igår köpte vi kompostgaller så han bara kan röra sig i köket, hallen och halva vardagsrummet. Livets investering för oss alla. Huset är nog lite för stort för att processa ändå.

Alltså jag älskar den här valpen på ett sätt som jag inte trodde var möjligt! Dessutom är det så himla fint att se hur bra P tar hand om honom vilket gör mig extra kär i honom såklart. Tänk att vi är tre stycken i vår lilla familj nu. Jag har redan bestämt att Bruno ska vara med under vigseln på vårt bröllop. Helst att han bär in ringarna hahah, åååå <3 Jag njuter så himla mycket av att han är så liten och tänker försöka ta vara på det, tiden kommer ju att gå så himla fort <3

Aja, har ni några frågor om Bruno? Hojta så ska jag göra mitt bästa för att svara på allt <3 

 1. Vilken underbar liten valp, så himla fin på alla sätt och vis! Vad är han för ras? All lycka till med er lilla pälskling <3

 2. Vilken underbar liten valp, så himla fin på alla sätt och vis! Vad är han för ras? All lycka till med er lilla pälskling <3

 3. Måste bara säga att HAN ÄR JU DET FINASTE OCH SÖTASTE JAG SETT I HELA MITT LIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33333333

 4. Måste bara säga att HAN ÄR JU DET FINASTE OCH SÖTASTE JAG SETT I HELA MITT LIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33333333

 5. Herregud va fin!! Jag smälter!!
  Vad är han för ras? Jag och min sambo har börjat göra oss redo för en hund så spanar runt bland olika raser. 💗

 6. Herregud va fin!! Jag smälter!!
  Vad är han för ras? Jag och min sambo har börjat göra oss redo för en hund så spanar runt bland olika raser. 💗

 7. Vilken bedårande lite sötnos!!! WOW! Stort grattis till valplyckan hihi. Jag har två frågor:
  1: är han allergifri?
  2: vilken kennel köpte ni honom hos?
  Kramis och lycka till <3

 8. Vilken bedårande lite sötnos!!! WOW! Stort grattis till valplyckan hihi. Jag har två frågor:
  1: är han allergifri?
  2: vilken kennel köpte ni honom hos?
  Kramis och lycka till <3

 9. Åh vilken sötnos!

  Jag försöker själv få min sambo att gå med på att skaffa hund ..

  1. Hur kom ni fram till vilken ras ni ville ha?
  2. Hur gör ni om dagarna med vovven?
  3. Har det blivit mer jobb än ni tänkt er?
  4. Är det värt all tid?

 10. Åh vilken sötnos!

  Jag försöker själv få min sambo att gå med på att skaffa hund ..

  1. Hur kom ni fram till vilken ras ni ville ha?
  2. Hur gör ni om dagarna med vovven?
  3. Har det blivit mer jobb än ni tänkt er?
  4. Är det värt all tid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi