Embrace Her – Louise Lundberg Apple + Forni.se

HERREGUD VAD JAG HAR LÄNGTAT EFTER DET HÄR AVSNITTET!!!! Vi gästas nämligen av Louise Lundberg.

Louise jobbar idag på Forni.se och har tidigare klättrat sig uppåt hos Apple. Hennes specialitet är Kommunikation, och på ett enkelt sätt förklarar hon för oss varför det så lätt blir missförstånd. Men framförallt hur man hanterar konflikter, hur man ger feedback och hur man får vem som helst att tycka om en! Hon kan de där om att Snicke Snacka för sig som jag och Sanja brukar prata om. Dessutom delar Louise med sig av en mall för ett gratis CV som hon har tagit fram tillsammans med en HR-chef. Klicka här för att ladda ner det. Dessutom pratar hon om hur hon som inte har pluggat bräckte elever ifrån privatskolor. Med hjälp av lite fantastisk och rätt kommunikation!

Vill du läsa mer om avsnittet eller lyssna på det KLICKA HÄR. Det är vårt top 3 bästa avsnitt hittills!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi