Nya långa jeans

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Jeans (nya!) // Tröja Twist & Tango // Blazer Zara // Örhängen NAKD // Klackar REA -40%

JEANS NUMMER ETT

Jag har gått och införskaffat mig två par nya jeans. Dessa creme vita är en lite kortare & hårdare modell. Dem är liiite korta på mig men det beror ju på hur man vill att dom ska sitta. Så de ska jag faktiskt lämna tillbaka men tänker att de kanske sitter perfekt på någon av er. Är du upp till 175cm borde dom sitta som en satans smäck. Römpen har aldrig varit så snygg som i dessa. Varför jag skriver om detta när jag ska lämna tillbaka dem är ju just för att Arket har en kampanj nu. Du kan nämligen köpa ett par jeans, använda dem i en månad och sen lämna tillbaka dem ifall dom inte satt bra. Och få tillbaka 100% av pengarna! Så det kommer jag alltså göra med dessa. Fast jag kommer byta dem mot en annan modell..

JEANS NUMMER TVÅ – MINA FAVORITER!

Jag älskar älskar älskar dessa jeansen! Modellen heter Slim Vintage Stretch och dom är höga i midjan, perfekt långa och väldigt stretchiga. Rumpan blir riktigt snygg men främst så sitter dom så j*vla snyggt över benen!! Färgen är PERFEKT blå, svårt att se på dessa bilderna. Visade bättre på min story men annars syns det bättre på hemsidan också. Men jag tänkte byta mina vita jeans mot dessa fast i svart också (klick!). Jag har storlek 27 för då sitter dom inte sådär snortight på mig. Jag gillar inte det med jeans. Stretch ska de va!!! Älskar att de

inte är för smala nertill heller. Näe!!! Alla långisar – spana in dessa hos Arket. Klicka här för att komma till de blåa.

DEN PERFEKTA MARINBLÅA VÅRJACKAN

Får näääääästan ångest över hur dåliga bilder jag har tagit på den här jackan. Jag ger den verkligen inte rättvisa. Jag har verkligen letat efter en sån här vårjacka i flera år. En rejäl, tålig, klassisk men med en perfekt passform. Liiiite längre nedtill, lång i armarna och stora flickor och knappar. Modellen på hemsidan har den EXAKT sådär snyggt som jag tänker att jag kommer bara den. Jag har strl 34 vilket blev jättebra. Har 36 i vanliga fall så tror att dem är lite oversize i sig själv om ni förstår.

Kjol (ny!) // Blus Mayla // Klackar Flattered

CREMEFÄRGAD PLISSERAD KJOL

Jag har fått en dille på kjolar och utbudet hos Arket tydligen haha. Men speciellt kjolar som går över knäna. Jag har letat efter en vit som inte är genomskinlig sååå länge. Tyget i denna är lite hårdare och mjukare än sådär slappt… Svårt att förklara men man känner verkligen hur lyxig den är. Jag kan redan nu slå vad om att denna kommer bli ett av mina go-to-plagg i sommar. Den passar både till vardags och fest, blus och stickat. Perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi