Bästa tipset för att övervinna talfobi och prestationsångest

Jag ville bara tala om att jag överlevde gårdagen!!!! Jag informerade ju inte er på bloggen om att vi igår skulle ha en livepodd/podd-aw på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Men dem lanserade sin nya poddstudio tillsammans med Acast (som vi poddar hos) och VI fick äran att inviga den! Förstå hur många stora creddiga stora poddar som ligger under Acast egentligen! Kändes väldigt ärofyllt. Det var tänkt att vara en pressgrej för branschmänniskor och våra vänner och då frågade vi om vi fick bjuda in lyssnare också.

MITT BÄSTA TIPS FÖR ATT INTE FÅ PRESTATIONSÅNGEST / SCENSKRÄCK / TALFOBI

Ni vet ju att jag på riktigt LIDER av min prestationsångest men nu har jag ÄNTLIGEN hittat det bästa knepet för att bota den. Nämligen att jag HELT förtränger vad det är jag ska göra. Jag ignorerade att denna AWn över huvudtaget skulle äga rum. Jag förberedde outfits, packade väskan, gick igenom manus etc veckan innan. Och när det är 15min kvar innan jag kliver upp på scenen, blir intervjuad, ska skriva ett test eller vad som tillåter jag mig själv att komma tillbaka. Det funkar så SJUKT bra för då hinner jag inte få katastroftankar, klanka ner på mig för hur värdelös jag är osv. Helt plötsligt är jag bara där och GÖR DET. Detta tar tid att träna upp men igår var första gången jag kände en enorm skillnad på min ångest. Visst var jag lite stressad innan, men oftast brukar jag låsa in mig på toaletten och storgråta, hyperventilera, bli illamående och vara sekunder ifrån att ställa in. Jag var inte ens i närheten utav det igår och kunde till och med förtränga det tills SEKUNDEN vi klev in i buren och gick live. Jag är så stolt över mig själv!! Och över Sanja för att hon var så grym igår och dessutom övertalade mig att våga utmana min skräck. Du är den bästa partnern man kan drömma om <3  

 

Aja det var i alla fall därför jag helt glömde blogga om detta eventet och enbart la upp en kort Instagram Story kvällen innan och berättade. Dessutom var jag så rädd för att ingen skulle vilja komma och att ni skulle tro att det var någon ”fan-grej” för att träffa oss. Det var ju inte alls tanken. MEN det var jättemånga lyssnare som kom och vi fick även chansen att ha en svintrevlig AW med dem, kompisar och kunder. Det blev precis som vi hade drömt om! Jag får förhoppningsvis fler bilder framöver som jag kan bjussa på, men jag ville bara berätta att jag överlevde haha!!

  1. Hej fina du! Jag behöver inredningshjälp!! Jag ska snart flytta och har sedan tidigare en svart soffa, och även några andra svarta möbler. Har du tips på vad man kan ha för soffbord? Du har ju så himla bra smak! Har sökt runt hur länge som helst nu men har fortfarande inte hittat något som känns helt rätt. Vill inte att rummet ska bli för mörkt… Kram!

  2. Hej fina du! Jag behöver inredningshjälp!! Jag ska snart flytta och har sedan tidigare en svart soffa, och även några andra svarta möbler. Har du tips på vad man kan ha för soffbord? Du har ju så himla bra smak! Har sökt runt hur länge som helst nu men har fortfarande inte hittat något som känns helt rätt. Vill inte att rummet ska bli för mörkt… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi