Budget VS Lyx rouge

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Jag har fått en ny besatthet inom smink: rouge. Under hela mitt liv har jag HATAT rouge. Men om jag glömmer det en dag nu så känner jag mig kakig och platt, som en docka. Rouge ger liv, glow och att man ser hälsosam ut!! Och jag har två favoriter.

NARS Rouge Orgasm 320kr

L’Oréal Paris Rouge Peach 103kr

På vintern vill jag ha en mer rosa rouge. Det ser mest naturligt ut. Man är ju lite mer rosa om kinderna på vintern. Och på sommaren vill jag ha något som går liiite mer åt det orangea, det är så snyggt när man är brun. Men det är ju en smaksak. Det var den orangea som var ”ingången” i mitt rouge-beroende.

Såhär applicerar jag min bas:

Concealer

Foundation

Puder

Rouge

Highlighter

Brunpuder

Klar!

Hur jag applicerar min rouge?

Jag en del på kinderna. Sedan drar jag överflödet ut över kindbenen precis som med mitt brunpuder. Är det fortfarande något kvar på borsten tar jag det upp i pannan längst håret. Sedan tar jag mina vanliga produkter (highlight/brunpuder) över. = Naturligt resultat!

Okej jag vet inte hur mycket rouge varje produkt innehåller för det står inte på siten, men NARS är 310 procent dyrare!!!! Helt sjukt ju. Det är den inte värd egentligen trots att den är väldigt fin på, men inte lika pigmenterad som Loreal. Dock är den mycket mer skimrig och glowig vilket jag ju älskar!!

Loreal då? Den har en spegel precis som NARS och blir väldigt fin på. Det enda jag har att klaga på är väl att förpackningen inte är lika tålig. Men jag har å andra sidan släpat med mig min varje dag i väskan i 1 år haha.

VILKEN HADE JAG VALT?

… Om jag bara skulle köpa en? L’Oréal Paris helt klart. Den finns i flera olika färger (mot det rosa/mörkare hållet också) om man gillar det. Saknar man skimret som den inte har kan man bara köra lite highlighter ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi