Imorgon gäller det! Får jag körkort?

Jag använder ju kavaj jämt, som ni ju vet. Och nu när det börjar bli liiite varmare ute så blir det ju för varmt med en stickad tröja under. Och en skjorta kan bli för ”up tight”. Därför är t-shirts med tryck under PERFEKT. Jag äger mest vita t-shirts med tryck som inte är för u-ringade, en marinblå och en ljusgrå. Jag tycker att man mest får användning för vita, speciellt med tryck för annars kan det bli lite för ”estetiskt” med svart kavaj och helvit tisha. Denna är faktiskt ny och är designad i ett samarbete mellan 2ND DAY och Wakakuu. Trodde den skulle kosta runt tusingen men för denna pröjsade jag 399kr. Matchar med 2ND DAY  favvoskinnbrallan såklart!

T-shirt ”Sold Out” 2ND DAY x WAKAKUU // Byxa 2ND DAY // Ljusblå kavaj H&M 399kr

Jag älskar den här looken!! Jag har ofta skinnbyxor på mig, men i kombo med mina stickade tröjor eller mina rutiga kavajer tycker jag att det lätt känns så ”höstigt”. Men skinnbyxor plus ljus kavaj var ju verkligen en vinnande kombo dessa tider. Och jag hade glömt hur snyggt det är med en tisha under en kavaj också. Street Style coolt liksom. Speciellt när det är ett tryck på t-shirten. Jag skulle kunna ha denna looken med ett par sneakers till jobbet. Med ett par klackar till AWn. Precis så lätt ska det vara med kläder! Att de funkar oavsett situation.

Kavajen är lite längre nedtill, axlarna är markerade, midjan är markerad för en perfekt siluett, knapparna är stora och ärmarna tillräckligt långa.

Imorgon och på onsdag har jag både uppkörning och teoritestet för körkortet, så från och med idag kommer det att vara det enda jag fokuserar på. Jag känner mig rätt lugn även fast det SÅKLART är pirrigt. Men jag vet att jag kan om jag bara tar det lugnt och andas. Jag ser ingen prestige ALLS i antal poäng på provet, om jag klarar det på första försöket eller efter 10 gånger. Vilket är väldigt väldigt sjukt egentligen. Då dessa proven har varit min mardröm hela livet. För två år sedan tror jag inte att jag hade varit redo att köra upp eller att köra i trafiken eller för den delen. Jag var rädd vad andra tyckte och för att göra fel (?) vilket är så konstigt. Fel gör alla, hela hela tiden. Det gäller bara att inte få panik och rätta till dem. För två år sedan hade jag anmält mig sjuk på provdagen och skitit i det för att jag mår så dåligt. Nu tar jag det lugnt och litar på mina egna kunskaper. Klarar jag det inte så har jag en dålig dag eller slarvfel, det handlar inte om att jag är dum eller inte förstår. Och jag är så glad att jag tänker så om mig själv idag.

Tack fina bästa mig för att jag har gjort mitt allra bästa den här veckan under intensivkursen <3 Jag zoomar ut helt ifrån sociala medier nu så hörs vi på onsdagkväll. Antingen har jag ett körkort då eller så berättar jag vilken/vilka delar jag behöver göra om. Ta hand om er alla därute. Kom ihåg att ni duger precis som ni är, och ni förtjänar inte att jämföras med alla andra i hela världen. Vi måste vara snällare mot oss själva. PUSS<3!!!!!! Ps jag saknar er och längtar tills torsdag när jag förhoppningsvis blir back on track <3 Önska mig lycka till! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi