När du har gjort det du inte får göra

 I samarbete med appen & hemsidan Anyfin.

Hej goa ni! Som ni vet har jag ju inga problem att prata om ekonomi, tvärtom! Jag älskar det, och vill ju innerligt att mina sociala medier ska vara en plats som peppar kvinnor till att vilja sätta sig in i sin ekonomi. Inte bara att komma igång med sitt sparande, att granska vart ens pengar tar vägen utan också hur man på sikt förvaltar sina slantar.

JAG KONTAKTADE APPEN OCH FRÅGADE OM ETT SAMARBETE

I alla faaaall så hittade jag en artikel på Breakit för några veckor sen om en app & hemsida som hette Anyfin. Jag brukar ladda ner appar och kika runt vilket jag gjorde den här gången också. Den lät lite för enkel och ingen jag kände hade ju pratat om den. Men hör på detta då!! Jag blev så positivt överraskad att jag faktiskt kontaktade företaget och frågade ifall de ville jobba tillsammans för att hoppas att detta kanske kan hjälpa någon utav er därute?

JAG HAR OCKSÅ KÖPT SAKER PÅ AVBETALNING
Alla vet ju att man ska undvika att köpa saker på avbetalning, just för att det i slutändan blir mycket dyrare än att betala hela summan direkt. Men ibland så får man ju inte ekonomin att gå ihop? Jag själv har behövt ta både dator och telefon på avbetalning förr i tiden (tror till och med att jag behövde köpa en ny vinterjacka i gymnasiet på delbetalning?). Och det skulle jag behöva göra igen om all min snordyra kamerautrustning och datorerna (nödvändiga arbetsredskap) av en slump gick sönder samma dag. Idag har jag dock ingenting på avbetalning men att köpa nya vitvaror, en barnvagn, säng, soffa, nya glasögon eller en cykel bara sådär är ju väldigt dyrt och så kanske man inte har hunnit spara ihop tillräckligt sedan den senaste stora utgiften. Speciellt om något man måste ha plötsligt går sönder som tex tvättmaskinen.

SÅ VARFÖR HJÄLPER DEN HÄR APPEN MIG?
Det är en app där du lätt scannar in dina krediter eller delbetalningar. Anyfin (och jag) vill absolut inte bidra till en ökad skuldsättning eller att ni ska ta krediter. Tvärtom! Du KAN INTE be Anyfin om ett lån utan dem hjälper dig att sänka räntekostnaden om du skulle ha krediter och delbetalningar. Anyfin flyttar alltså över din skuld ifrån kreditgivaren som gav dig delbetalningen/krediten ifrån första början. Så dina fakturor betalas hos Anyfin istället.

VARFÖR SKA JAG BETALA TILL ANYFIN ISTÄLLET FÖR DEN SOM GAV MIG KREDITEN?
Jag veeet jag var ju också skeptisk först men innan jag ens kontaktade dem för ett samarbete så kollade jag såklart recensioner överallt online och jag har bara hittat bra grejer. Folk som har någon hundralapp kvar av sin lön och som plötsligt får hem den där fakturan med delbetalningen av körkortet… Så har dem scannat appen i ett desperat försök på hjälp och plötsligt är räntan på fakturan sänkt med 50%. Inte bara den månaden utan för alltid på de fakturorna. Och poff så räcker pengarna till att betala fakturan och man kan andas ut. För jo, i snitt har Anyfin sparat mer än 50% i kostnader åt sina kunder.

Och man behöver inte använda Anyfin för att man är desperat, dina delbetalningar kanske funkar fint fint. Men det är lätt att glömma hur mycket pengar man lägger på något så onödigt som RÄNTA. På många hemsidor kan man ju enbart betala på faktura och inte direkt med kortet och innan du vet ordet av det så betalar du likförbannat ränta till någon.

MEN VADÅ HUR KAN DOM HA LÄGRE RÄNTA PÅ MINA DELBETALNINGAR?
För att dom helt enkelt har strypt en massa utgifter som dom ”vanliga bankerna” och aktörerna har. Genom att göra det kan dom erbjuda dig lägre ränta samtidigt som dom självklart också tjänar på avbetalningen. Det blir en win-win helt enkelt (inte för den ursprungliga kreditgivaren, dom ville ju ha svinmycket ränta från dig som dom går miste om nu).


Ja med tre knapptryck (nästan) så får du hjälp att sänka dina räntekostnader. Även om det är en liten summa på fakturan så blir det alltid mycket pengar i slutändan. Vill ni se exakt hur det går till så är det bara att gå in på min Instagram Story där jag steg för steg visar hur det går till! Hurry för den försvinner om 24h!


MITT BÄSTA TIPS KRING AVBETALNINGAR
För pengarna du sparar i Anyfin (ja sparar för annars hade dem gått till att betala ränta) så kan du ju göra massa andra roliga saker. Är du riktigt ekonomiskt så lägg direkt in pengarna du sparar på räntekostnader på ett eget sparande.

TA TAG I DET DÄR JOBBIGA… NU!
Okej har du kommit såhär långt och känner att ”men Gud jag har ju faktiskt mitt körkort på avbetalning” tex och vill ge detta EN chans för att testa, så har jag ett erbjudande till dig. Med koden ”Ellinor200” så får du 200kr avdrag i RIKTIGA PENGAR direkt (!!!) på din första faktura. Bra va!!!

Klicka här för att komma till hemsidan eller för att ladda ner appen.

 

Jag vill återigen förtydliga, jag uppmanar ingen att ta dina kostnader på avbetalning. Men har du gjort det så vill jag hjälpa dig att bli skuldfri. Anyfin kan inte förvärra dina krediter utan förhandlar ner din ränta och ger tillbaka riktiga pengar. Lycka till nu fina ni. Nu satsar vi på att bli fri från våra avbetalningar och att sluta kasta pengarna i sjön (på onödig ränta).

 1. Hej Ellinor!
  Jag har nu överfört min delbetalning till Anyfin och det skulle ta några bankdagar innan det går igenom. Det jag undrar är om man får betala högre belopp än det som stod i appen? Jag vill bli av med den här kostnaden snabbt, men när jag godkänt stod det att jag skulle betala 254 kr i månaden vilket jag tycker är på tok för lite. Hoppas du förstår vad jag menar, kram❤️

 2. Hej Ellinor!
  Jag har nu överfört min delbetalning till Anyfin och det skulle ta några bankdagar innan det går igenom. Det jag undrar är om man får betala högre belopp än det som stod i appen? Jag vill bli av med den här kostnaden snabbt, men när jag godkänt stod det att jag skulle betala 254 kr i månaden vilket jag tycker är på tok för lite. Hoppas du förstår vad jag menar, kram❤️

 3. Hej!
  Måste bara fårga, vart kommer den lilla silvriga väskan ifrån (som du har på skrivbordet i en av bilderna)? Älskar den!

 4. Hej!
  Måste bara fårga, vart kommer den lilla silvriga väskan ifrån (som du har på skrivbordet i en av bilderna)? Älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi