Såhär gick uppkörningen idag..

… Jag klarade det!! JAG HAR KÖRKORT! 1,5 vecka tog det och det känns bara för sjukt. Kan berätta en annan dag hur själva uppkörningen gick till om någon nu skulle vara intresserad av det. Men 5min innan uppkörningen gick jag in på toaletten för att kräkas av nervositet. De första 10minutrarna av ”provet” hade jag en black out men på något sätt ordnade det upp sig. Jag är så himla glad <3 Jag är inte den första, och absolut inte den sista som tar körkort så egentligen är det ju ingen superstor grej (även fast jag är sist ut av alla mina vänner). MEN, för att jag ens skulle kunna åka iväg 1,5v ifrån jobb behövde jag jobba 20h/dygnet i tre veckor plus helger och sen en liten valp på det. Så nu är jag heeelt slut! Direkt efter uppkörningen fick jag migrän för att alla spänningar släppte vilket ändå var skönt att få ur kroppen. Så nu har jag 9h på mig att sova och ta en dusch innan jag är tillbaka till verkligheten igen. Åh. Jag har saknat att jobba även <3 Ändå så himla fin känsla ju. Inte alla som gör det när man är borta en vecka! Lyzz lyzz.

I alla fall! När jag kom till Stockholm så ville jag direkt kolla på en bil så det passade vi på att göra. Min hybris är ju total vid det är laget som ni kanske förstår hahaha. Just nu lutar det åt en liten stadsbil, jag vill ha någon som jag kan råka krascha utan att jag behöver pantsätta huset helst. Ikväll blev det favoritostarna och skåmp till förrätt. Och älsklingsrätten Steam Buns till varmrätt med gottevin. Magen är helt utspänd nu och gör svinont haha.. Nej! Dags att sova! Vi hörs imorgon! PUSS

 1. Åh grattis! Har varit i samma sits med körkortet så jag vet hur ångestfyllt det är<3 men man glömmer ju snabbt allt det jobbiga när man väl har det förbannade kortet!:)

 2. Åh grattis! Har varit i samma sits med körkortet så jag vet hur ångestfyllt det är<3 men man glömmer ju snabbt allt det jobbiga när man väl har det förbannade kortet!:)

 3. Wooho STORT GRATTIS!! Måste fråga! Hur mycket övningskörde du innan? Körde du bara privat eller även på bilskola?

 4. Wooho STORT GRATTIS!! Måste fråga! Hur mycket övningskörde du innan? Körde du bara privat eller även på bilskola?

 5. Stort grattis Ellinor!! Så stolt att du klarat detta, det är du helt klart värd! Kör lugnt nu och njuuuuut<3

 6. Stort grattis Ellinor!! Så stolt att du klarat detta, det är du helt klart värd! Kör lugnt nu och njuuuuut<3

 7. STORT GRATTIS! SÅN frihetskänsla att få köra själv!! Häftig känsla!

  Har en fråga då jag ser att ni har automatbil nu, hur tänker du kring det? Kommer din bil att bli automat också? Vi har automat och vill aldrig köra en manuell bil igen!

  Kram på dig!<3

 8. STORT GRATTIS! SÅN frihetskänsla att få köra själv!! Häftig känsla!

  Har en fråga då jag ser att ni har automatbil nu, hur tänker du kring det? Kommer din bil att bli automat också? Vi har automat och vill aldrig köra en manuell bil igen!

  Kram på dig!<3

 9. Wow stort grattis!! Har själv adhd och vet hur kämpigt det kan vara. Var stolt över dig själv nu, grymt jobbat!

 10. Wow stort grattis!! Har själv adhd och vet hur kämpigt det kan vara. Var stolt över dig själv nu, grymt jobbat!

 11. Grattis! Berätta om uppkörningen, tips inför den osv! Har uppkörning i maj så skulle verkligen behöva lite tips

 12. Grattis! Berätta om uppkörningen, tips inför den osv! Har uppkörning i maj så skulle verkligen behöva lite tips

 13. Stort grattis! Fan va grym du är! Bästa känslan när man blir godkänd, minns det som igår fastän det va 12 årsen. Tycker inte du ska förminska din prestation för det krävs mycket att ta körkort! Grym är du!!

 14. Stort grattis! Fan va grym du är! Bästa känslan när man blir godkänd, minns det som igår fastän det va 12 årsen. Tycker inte du ska förminska din prestation för det krävs mycket att ta körkort! Grym är du!!

 15. Minicooper countryman är in underbar mindre stadsbil men som även funkar jäkligt bra om man bor längre ut med lite varierande väglag. Grymt bil!! Älskar vår

 16. Minicooper countryman är in underbar mindre stadsbil men som även funkar jäkligt bra om man bor längre ut med lite varierande väglag. Grymt bil!! Älskar vår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi