Nu tar jag helg! Firar körkortet!
Jacka Day Et Birger Mikkelsen // Topp MQ // Byxor Zara // Klocka Victorinox 

… Nu tar jag helg på riktigt! Hela huset är äntligen städat, det mesta av jobbet är klart, kylen är fylld och snart kommer bästis för att dricka bubbel. Jag ska bara försöka hinna _KÖRA_ till affären och hämta ut ett paket och köpa lite extra gotte. Tänker mig ingredienser för en gino. Middagen är redan bestämd, färska räkor/lax/torsk är inhandlat och det blir fiskpaket på grillen!!! Har ni aldrig ätit det så googla för i Guds skull upp hur man gör. Jag har räddat er sommar kan jag lova!

Bruno var hos veterinären imorse och hon instämde i att Bruno verkade vara en riktig tuffing som vi kommer att behöva vara sträng med. ”Han har bestämt sig för att vara bossen i er familj” sa hon. Vi skrattade såklart men nog har vi märkt att han inte är som någon annan valp vi har träffat… Och då är vi inte ett mesigt par. Fick tips om superbra böcker och hundkurs också. Det har ju varit en självklarthet innan vi ens köpte honom, men skönt att få rekommendation. När han sen fick en spruta märkte det han inte över huvudtaget, inte ens ett litet pip. Så stolt över vår lilla ”tuffing” haha <3 Nu hör jag att Carro svänger upp på uppfarten, gotta go! Trevlig helg mina bästa! <3

  1. Grattis 🙂

    Om du hade renoverat kök idag – vilka färger hade du använt? På luckor, kakel, köksö m.m

  2. Grattis 🙂

    Om du hade renoverat kök idag – vilka färger hade du använt? På luckor, kakel, köksö m.m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi