Isabella Löwengrips hus tankar & idéer

Låt mig få presentera: Isabella Löwengrips hus. Nej alltså det är så vackert att det gör ont i mig. Alla material.. Bara valen av trä både ut och invändigt?! Håll i trosan! Köksön är den vackraste jag har sett. Hade jag haft några miljoner liggandes på kontot så hade jag garanterat rustat upp vårt hus. Eller ännu bättre! Byggt mitt egna drömhus! Gärna anlitat samma arkitekt också. Vet ni vem som har ritat den här drömmen? Går säkert att googla på men ändå 🙂

Skulle jag bygga mitt egna hus imorgon hade det haft många likheter (men också många olikheter såklart) med Isabellas hus. Drömmer ni också om att bygga eget? Eller har ni gjort det? Skicka bilder till mig vettja!! Jag vill se era målbilder eller färdiga hus. Och är ni inte så intresserade av att bygga eget så kommer ni garanterat att bli det efter att ni har kollat på ”Husdrömmar” på SVT. Mitt älsklingsprogram<3

  1. Min dröm är att hitta en riktigt gammal byggnad och totalrenovera både in och utsidan i den stil det var när huset byggdes, fast med en egen liten twist såklart!😘

  2. Min dröm är att hitta en riktigt gammal byggnad och totalrenovera både in och utsidan i den stil det var när huset byggdes, fast med en egen liten twist såklart!😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi