Nu blir det möhippa

Jag har ju sagt i en månads tid att jag ska iväg på semester med min kille den här veckan… Men det stämmer alltså inte!! Utan imorse kidnappade vi min kära älskade vän Victoria för en möhippa!!!!! Hon trodde att hon skulle på konferens med jobbet men tji fick hon. Jag har nog aldrig sett någon så chockad person förut… Vickan gifter sig i september så det här kom verkligen som en chock för henne.

Jag är lekansvarig så jag har fixat med det hela natten. Så imorse vi 06 var jag RÄTT DÖD. Speciellt efter att Bruno kissade på sig i sömnen vid 02 haha älsklingen… Vickan tror iaf att vi ska vara i Stockholm men icke… Vi tjejer har pratat i 4 år(!!!) om att köra en resa ihop men det har inte blivit av. Så nu körde vi på stort innan vi alla blir mer låsta till Sverige.

Vi hörs i Dubai! Vill ni följa min resa så kolla min IG Story. Min blogg kommer att uppdateras i den mån som går så länge jag inte är för bakis… Men ni vet ju hur jag är… Storyn hinns alltid med hehe. Hörs där fram tills söndag! PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi