Vilka samarbeten tackar jag JA till?

Tröja ZARA // Byxa Mango

Jag måste bara fråga er… Igår la jag upp en story med Findus där jag stod i köket och lagade lunch som vanligt varje vardag. Och jag ÄLSKADE DET! Jag älskar ju att stå framför kameran och få göra MIN GREJ. Ofta på storys så filmar ju jag mig själv ur ett ”selfie perspektiv”, alltså att jag filmar mig själv med min telefon. Jag har tyckt att det blir så opersonligt när någon annan filmar en men igår kände jag mig superbekväm. Den här månaden har jag fått 17 förfrågningar om samarbeten som allihopa har varit riktigt riktigt roliga. Men pga tid samt att det inte finns tillräckligt med annonsplatser i mina sociala medier (eller det finns ju iom att det är 30 dagar på en månad plus X3 iom IG post/ IG story/ blogg samt minst två uppdateringar på varje dag på varje medie). I alla fall så har jag behövt tacka nej till 13 stycken. Vill bara poängtera det för att många ibland tror att influencers tackar ja till första bästa samarbete som dyker upp. Men det hoppas jag såklart att ni vet sedan tidigare att jag inte gör.

Tillbaka till ämnet.. Nu när jag själv känner jag mig bekväm framför kameran när någon annan filmar så undrar jag såklart ifall ni uppskattar det?? Eller ifall ni mest uppskattar ”selfie-perspektivet” när jag filmar? Let me know för att jag gillar ju båda så uppskattar ni något extra mycket kan jag ju vinkla det så. PUSS

 1. Kul att du skriver om samarbeten, brukar sällan kommentera men du är en av få influensers jag personligen genuint litar på. Tar till mig dina tips och tankar och du känns mer som en vän genom dina kanaler än en ”influenser”. 🙂

 2. Kul att du skriver om samarbeten, brukar sällan kommentera men du är en av få influensers jag personligen genuint litar på. Tar till mig dina tips och tankar och du känns mer som en vän genom dina kanaler än en ”influenser”. 🙂

 3. Hej fina Ellinor. Jag håller med dig i vad du sa först, att det kan kännas rätt opersonligt när det är någon annan som filmar. Jag diggar när det är selfieperspektiv, du blir på så vis ”närmre” och mer ”personlig” med personen som tittar, det blir inte heller lika ”reklamigt” (om man kan säga så haha) 🙂 Kram.

 4. Hej fina Ellinor. Jag håller med dig i vad du sa först, att det kan kännas rätt opersonligt när det är någon annan som filmar. Jag diggar när det är selfieperspektiv, du blir på så vis ”närmre” och mer ”personlig” med personen som tittar, det blir inte heller lika ”reklamigt” (om man kan säga så haha) 🙂 Kram.

 5. Tycker du är så fruktansvärt vacker! Så fina drag! Ville bara säga det, ha en fin dag!
  Och tack för en inspirerande och äkta blogg! 🙂

 6. Tycker du är så fruktansvärt vacker! Så fina drag! Ville bara säga det, ha en fin dag!
  Och tack för en inspirerande och äkta blogg! 🙂

 7. Tyckte det samarbetet var jättebra. Roligt med lite av varje vad gäller selfie/filmad 🙂

 8. Tyckte det samarbetet var jättebra. Roligt med lite av varje vad gäller selfie/filmad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi