Den bästa resan ever

Herregud säger jag bara. Dubai är det i särklass bästa jag har upplevt någonsin. Just nu lever vi på fullaste allvar Sex And The City-livet och jag vill aldrig någonsin åka hem. Jag har verkligen dom finaste, roligaste och bästa tjejkompisarna i hela världen. Och jag är så glad över att få uppleva detta med dom. TACK livet för det!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bär det av på ökensafari… Jag sa ju det! Sex And The City!

  1. Så besviken på att ni red på kameler. Trodde du var djurvän. Googla gärna på ”djurvänlig turist”. Hemskt när turister bidrar till utnyttjande av djur på det här sättet.

    1. Håller verkligen verkligen med. Hatar när folk kommer med pekpinnar från höger och vänster vanligtvis men detta är faktiskt helt sjukt. Hur man kan stötta något så fruktansvärt. Trodde både du och dina tjejkompisar var smartare och hade större hjärta än så.

  2. Så besviken på att ni red på kameler. Trodde du var djurvän. Googla gärna på ”djurvänlig turist”. Hemskt när turister bidrar till utnyttjande av djur på det här sättet.

    1. Håller verkligen verkligen med. Hatar när folk kommer med pekpinnar från höger och vänster vanligtvis men detta är faktiskt helt sjukt. Hur man kan stötta något så fruktansvärt. Trodde både du och dina tjejkompisar var smartare och hade större hjärta än så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi