190cm lång – vem bryr sig? Våga carpa ditt utseende


Klackar Flattered // Byxor Day Et Birger Mikkelsen // Kappa Day Et Birger Mikkelsen // Topp Zara 

Just idag passar jag på att klä mig i lite ”murrigare färger” innan det blir för sent, iom att man snart bara vill gå i pastelliga ljusa toner. Får jag säga en sak som kanske låter provocerande i mångas öron (iom att jag trots allt bara är 23)… Det är så nice att bli äldre!!! För några år sedan skulle jag ALDRIG ha på mig klackar till vardags. Nu hör det till plötsligt till vanligheterna. Förr tog jag illa upp av minsta blick, idag går andras åsikter in genom ena örat och ut igenom det andra. Det är så typiskt mig att ”make a statement” med klackskor också. Spottar någon ur sig att ”det minsann behövs tänkas på kosten inför sommaren” och skjuter undan fikatallriken så är jag snabb med att trycka två smörböllar på direkten.

Lite så är det nog med klackar också. Jag tycker ju att det är så sjukt snyggt att få ÄNNU längre ben, och att det bara är kaxigt att våga bära klackar trots ständiga kommentarer. Och för varje kommentar ifrån en kort person (att hen känner sig sååå kort/hen skrattar/hen påpekar att HERREGUD hur lång kan jag va EGENTLIGEN!!) så bär jag klackar en extra dag. Samlat på mig ett par veckor så att säga ha ha. Nejmen bara för att ni vet? Som en tyst demonstration mot att jag vägrar tolerera nedlåtande kommentarer om mitt utseende. Speciellt om den delen av mig själv jag älskar mest: MIN LÄNGD. Ja för hör och häpna! Jag ÄLSKAR att jag blir 190cm i mina klackar. (Jag vet jag vet, man ska inte säga rakt ut att man älskar något med sin kropp men så må va).

Så till er läsare: TA INTE SKIT! Oavsett hur ni ser ut så sträck på er, bak med axlarna och fram med bröstet. Det finns INGET snyggare eller kaxigare än en tjej som carpar sitt utseende. Och förlåt men det finns faktiskt inget fulare än en lång tjej som böjer på sig. Du är född att bara upp din längd, gör det med stolthet. Livet är så fantastiskt när det slutar handla om alla andras åsikter. Våga välj det livet. 

  1. Är så med dig! Blir också 190cm och känner så mycket power! Har verkligen lärt mig att embracea min längd 🙂

  2. Är så med dig! Blir också 190cm och känner så mycket power! Har verkligen lärt mig att embracea min längd 🙂

  3. Håller helt med! så fort man själv bestämmer vad man själv är snygg i så kommer glowet automatiskt. Ska absolut börja använda mer klackar, även fast jag är 1,86, just för att JAG tycker om det!

    1. Exakt!!! BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MER KLACKAR ÅT FOLKET!!! Och mer självkänsla också för den delen!!! Heja dig!!! <3

  4. Håller helt med! så fort man själv bestämmer vad man själv är snygg i så kommer glowet automatiskt. Ska absolut börja använda mer klackar, även fast jag är 1,86, just för att JAG tycker om det!

    1. Exakt!!! BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MER KLACKAR ÅT FOLKET!!! Och mer självkänsla också för den delen!!! Heja dig!!! <3

  5. Blir så jävla inspirerad av dig! 🙌🏼 Älskar hur du kör på med din grej! 💕

  6. Blir så jävla inspirerad av dig! 🙌🏼 Älskar hur du kör på med din grej! 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi