MITT PLAGG – kavajen!

Inlägget innehåller adlinks

Kavaj NAKD // Tröja Zara // Jeans Arket // halsband Safira

Såhär gick jag klädd igår och BAM så fick jag tusen frågor kring vart man köper ”våriga all-around kavajer”. Dessutom tänker jag slå ihop det med en fråga jag fick i helgen så here you go:


Övre raden: 1, 2, 3, 4,
Undre raden: 5, 6, 7,

 ”Hej Ellinor, jag har sett att du har fått denna frågan förut, men jag undrar vart du köper dina kavajer och vad du använder för vårjacka?”

Svar: Hej going! Jag köper mina kavajer från olika ställen. Men i butik har jag sett att Mango toklevererar, Zara brukar ha och H&M har alltid. Tips på tweedkavajer är Bubbleroom och rutiga kavajer Asos. Jag beställde även 3 vårkavajer ifrån na-kd nyligen så kika där. Jag använder kavaj/blazer dagligen och skulle kunna göra ett kollage enbart för vitt/beige/grått/rutigt/svart etc! Det är verkligen MITT plagg. Ni vet, det plagget som jag SKA lägga pengar på när jag shoppar för jag vet att det kommer komma till användning år efter år. Nu är ju dessa kavajerna relativt lika i modell men det är faktiskt ett plagg som är lättmatchat till allt. Kortare kavaj över klänning, längre till byxa. Snyggt till klänning eller shorts är även kavajer med kort ärm eller utan klassiska slag så den blir mer ”jackig” (är det ens ett ord?). Antingen med en t-shirt/blus under eller varför inte stickat när det är lite kallare som nu? Sen ang vårjacka så använder jag mycket oversize kavajer med varmt kashmir under. Alternativt en kappa. Hemma blir det ofta tunntunn kortare dunjacka!

    1. Som det ser ut just nu vet vi inte riktigt. Jag ska prata med Sanja när hon kommer hit på Valborg tänkte jag <3 Vi har så extremt höga abitioner för podden. Alltså inte bara avsnitt, utan att rodda events etc men tiden räcker inte ens till för att preppa avsnitten ordentligt. Vilket har gjort mig rätt ledsen på mig själv. Men som sagt jag ska prata mde henne!! <3

    1. Som det ser ut just nu vet vi inte riktigt. Jag ska prata med Sanja när hon kommer hit på Valborg tänkte jag <3 Vi har så extremt höga abitioner för podden. Alltså inte bara avsnitt, utan att rodda events etc men tiden räcker inte ens till för att preppa avsnitten ordentligt. Vilket har gjort mig rätt ledsen på mig själv. Men som sagt jag ska prata mde henne!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi