Första bilen! En Mini Cooper!


Herregud vad livet äger. Här ser ni de första bilderna på vår nya stadsbil eller ja min bil!!! Min första bil!!! Fattar ni!!! Och inte vilken bil som helst! En splitterny superturbo megasport Mini Cooper CAB! Haha skämt å sido alltså. Men jag är så sinnessjukt glad och det är Bruno också. Tänk att han och jag ska glida runt i denna hela sommaren. Dream coming true! Nejmen det är ju några killar därute som älskar när jag skriver om bilar så modellen är en Mini John Cooper Works.

Sedan P och jag träffades har jag varje dag fått höra P’s prat (läs tjat) om bilar, motorer, fälgar, utsläpp, fordonsskatter etc etc i all oändlighet. Hans hobby är att spana på bilar och han känner väl äntligen att jag delar hans intresse haha! För den senaste tiden har vi båda suttit och frenetiskt letat bilar och pratat om bilar. Himla kul faktiskt och vi båda hittade faktiskt varsina nya pärlor. Heja oss! Så det skålade vi för igår. Men angående bilar så har jag verkligen fått upp ett intresse för det och snart firar vi vår 3års dag och då önskade jag faktiskt att vi bokar en aktivitet som inkluderar bilar… Aja ville bara uppdatera er om den nya milstolpen i mitt liv! Hoppas allt är bra med er <3 PUSS

    1. Hehe ja som jag tex 🙂 Men dom killarna som läser min blogg klickar sig in här för att det är det dom vill läsa om 🙂 Kraaaaom <3

    1. Hehe ja som jag tex 🙂 Men dom killarna som läser min blogg klickar sig in här för att det är det dom vill läsa om 🙂 Kraaaaom <3

  1. Grattis till bilen! Har alltid drömt om en mini cooper men skulle vilja fråga hur du ser på att köra med adhd? Jag har också adhd och fick diagnosen efter jag fick övningskörningstillståndet. Övningskört några gånger men är inte direkt nära på att ta körkort och är faktiskt rätt rädd för att ta körkort. Har lite panik över att tappa koncentrationen och konsekvenserna av det. Hur går det för dig? Är det något du oroar dig för? Hade verkligen uppskattat om du kunde dela dina tankar om detta. Tack för en i övrigt jättebra blogg!

    1. Hej!!! Jag äter ju tabletter men är också rädd för samma sak ibland. Men det gör bara att jag fokuserar och koncentrerar mig ännu mer. Det är absolut inte skäl nog till att inte ta körkort iaf så det behöver du inte tänka på <3 När det väl gäller har ju vi ännu starkare reaktionsförmåga och är snabbtänka så det är ingen fara fina <3 Det kommer att gå så bra så! <3 Tack tack tack <3

  2. Grattis till bilen! Har alltid drömt om en mini cooper men skulle vilja fråga hur du ser på att köra med adhd? Jag har också adhd och fick diagnosen efter jag fick övningskörningstillståndet. Övningskört några gånger men är inte direkt nära på att ta körkort och är faktiskt rätt rädd för att ta körkort. Har lite panik över att tappa koncentrationen och konsekvenserna av det. Hur går det för dig? Är det något du oroar dig för? Hade verkligen uppskattat om du kunde dela dina tankar om detta. Tack för en i övrigt jättebra blogg!

    1. Hej!!! Jag äter ju tabletter men är också rädd för samma sak ibland. Men det gör bara att jag fokuserar och koncentrerar mig ännu mer. Det är absolut inte skäl nog till att inte ta körkort iaf så det behöver du inte tänka på <3 När det väl gäller har ju vi ännu starkare reaktionsförmåga och är snabbtänka så det är ingen fara fina <3 Det kommer att gå så bra så! <3 Tack tack tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi