Påskledigt i Linköping

Hej mina fina goa rara älsklingar. Jag hoppas verkligen att ni har en fantastisk ledighet. Som ni vet har min vår varit rätt hetsig med körkort, valp etc så detta kommer verkligen PERFEKT för mig. Jag gör allt för mina kunder, men nu har jag faktiskt på ett bestämt men vänligt sätt sagt ”vi hörs på tisdag när jag är tillbaka igen!” när dem har smsat under helgen. Jag behöver få andas lite jag med hehe.

Häröver ser ni årets påskägg som jag knåpade ihop till mig själv. Min kille skulle aldrig komma ihåg att köpa mig ett, och speciellt inte att spexa till det med något annat än godis. Så jag tog saken i egna händer och köpte saker jag verkligen behövde.

1) Ballerinaskor beiga, Mango köpa på na-kd

2) Vita klackskor också na-kd (så gött att kunna köpa på min egna kod hehe)!

3) Nagellack i nudefärger, Mavala. Älskart! Har alltid deras ”gellack” över också, då sitter det som berget.

4) Glow Drops ifrån L’Orèal Paris, både bronzing plus rouge dropparna. Dom är mitt ALLT!

5) CC-cream ifrån L’Oréal det också. Använder alltid det under sommarhalvåret. Rekommenderar deras gröna (som blir din hudfärg när du kletar ut den).

    1. tack tack tack för att du skrev det. Blir seriöst helt tokig samt blödig(!!!!!!) för det blir alltid såhär när jag bloggar ifrån mobilen. HATAR det!!! Aaaaaah 🙁 Men tack som sagt!!! <3

    1. tack tack tack för att du skrev det. Blir seriöst helt tokig samt blödig(!!!!!!) för det blir alltid såhär när jag bloggar ifrån mobilen. HATAR det!!! Aaaaaah 🙁 Men tack som sagt!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi