Dagens schema: Kygo konsert och fira egenföretagare!


Kavaj na-kd en strl kvar annars liknande här // Spetslinne Rut & Circle har i 6 färger // Byxor Mango slutsålda liknande här // Skor nya! // Smycken Safira Trend

Nääämen hallå ja vilken bra dag det är idag!! Håll i trosan osv! Hahaha det har blivit mitt nya favorituttryck… Ni ba ”åh fan”…


08-11: Svara på mail och inbjudningar. Denna delen är det jag är absolut sämst på i mitt jobb. Admin liksom. Ordna upp, rensa. Behöver gå tillbaka säkert två månader i inkorgen för att kolla så att jag inte har missat något. Lägga till lite saker i min presentation och skicka iväg till kunder.
12-13: Äta lunch ute i solen och kolla inspiration på Pintrest för contentfotografering
13-15: Blogga!! Wieee!! Dvs rena ut alla anteckningar för vad fsom är värt att skriva om, antingen fota eller leta fram foton jag inte har visat er ännu. Sedan skriva skriva skriva. Får ihop max ett inlägg eller ett halvt. Mina inlägg tar alltid så lång tid att producera och skapa haha.
16-17: Börja fixa mig och ta mig inåt stan för ett möte med en potentiell kund under Q3. Ett mat/vin företag som jag aldrig har jobbat med innan men som jag har fått åka iväg på pressresa med. Älskade ALLT och jag har ett förslag jag tänkte pitcha som är lite udda men som jag hoppas att dom kommer gilla hahaha…
18: Möta upp Elin och fira att jag har tagit körkort (nej vi har inte gjort det än och vi är sämst) samt fira att hon har sagt upp sig och numera också är 100% bloggerska på heltid!!! Tjohooooo!! Äntligen ska hon få leva de ljuva livet osv. Skämt å sido.
20: Gå på en liten Kygo-konsert här i Stockholm som Spotify har bjudit in oss till. Jag ÄLSKAR Kygo så det ska bli superkul!! Att bara göra roliga saker med sin bästis är superviktigt också.

 1. Nä men alltså din blogg och Instagram för tillfället!! Läser alltid den varje dag. Alltid!

 2. Nä men alltså din blogg och Instagram för tillfället!! Läser alltid den varje dag. Alltid!

 3. Hej!
  Känns som att du alltid hittar så fina klänningar, perfekta för olika tillfällen. Jag håller just nu på att leta ihjäl mig efter en klänning till sommarbröllop (i juni) som även ska vara utomlands, du skulle inte kunna tipsa om några fina klänningar till bröllop? (Klädkod: smoking).
  Tack!

 4. Hej!
  Känns som att du alltid hittar så fina klänningar, perfekta för olika tillfällen. Jag håller just nu på att leta ihjäl mig efter en klänning till sommarbröllop (i juni) som även ska vara utomlands, du skulle inte kunna tipsa om några fina klänningar till bröllop? (Klädkod: smoking).
  Tack!

 5. Vilka otroligt fina bilder på dig, älskar looken! Härlig dag också, kändes jäkligt power, woho! Ha en härlig helg <3

 6. Vilka otroligt fina bilder på dig, älskar looken! Härlig dag också, kändes jäkligt power, woho! Ha en härlig helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi