Mina senaste dagar

Uppdatering sedan sist: Kotten (kärt barn har många namn) har fått sin första omgång av kräksjuka. Eller okej han hade käkat något och därav spydde konstant hela onsdagen. Tycke sååå synd om honom. Tyvärr kommer jag alltid ha svårt för spya oavsett hundar eller barn så stod själv och hulkade medan jag hjälpte honom. Stackarn. Hahaha han har börjat sitta så roligt med baktassarna rätt ut och framtassarna emellan såhär. Åh min lilla Kotte. Han har växt så mycket det senaste.

PS äter Bruno upp halva skogen så får han gärna göra det för mig. Han behöver lära sig att man spyr av vissa saker och jag kan inte hålla honom ifrån allt. Men! För hans egen skull och för att kiss-pauserna tar sjukt lång tid, så undrar jag ifall någon av er har tips på hur man får honom att sluta sluka HELA skogen _varje gång_ innan han gör sitt?

Senare på onsdagen åkte jag in till stan för möten (superlyckat och är pirrig inombords!) för att sedan dricka drinkar och äta med Elin på Calle P. Calle P ligger utanför Berns precis så det är centralt och bra.

Vi tog in lite olika rätter och delade på. Jag valde en råbiff som absolut var topp 2 godaste jag NÅGONSIN har ätit. Allt var perfekt!! Allt!! Kommer alltid välja den. Elin valde en magisk pasta. Det är egentligen en meny med smårätter där man delar men vi beställda dubbelt av våra favoriter istället. Och sedan favoritvinet till! Vid 20 slank vi bort till Café Opera där Kygo hade en liten privat spelning med Spotify. När vi kom dit började inte själva giget först 22 så då gick vi tillbaka till Calle P och drack Aperol Spritz ett tag till.

Själva spelningen sen var superbra. Jag har aldrig varit med om att jag är äldst i en lokal (dvs inte mycket yngre än mig but still… Så detta var ju verkligen en käftsmäll på att man kommer upp i ålder hahaha). Tillbaka till spelningen så är Kygo grym!!! Dessutom gästade Rita Ora till allas stora överraskning (har ni inte lyssnat på deras låt ”Carry On” så gör det nu!!!). Han var 10/10 poäng. Tack Spotify för en grym kväll!

Vi vägrade gå hem efteråt utan gick istället vidare till ett nytt drinkställe som jag tror kommer bli superpoppis. Det ligger nämligen vägg i vägg med Spybar så det är perfekt att föra där om man vill testa något annat än Nosh And Chow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi