Fun facts om Bruno

I och med att ni är så många som frågar om lille Bruno tänkte jag nu ge er lite fun facts om honom samt en uppdatering om hur valplivet går:

För att väcka P på morgonen så tar Bruno båda sina framtassar och boxar P i ansiktet hahaha… Mig låter han vara för han vet att jag är död vid 06.

Säger man till NEJ på skarpen spelar Bruno död, lägger sig på rygg och sträcker alla fyra tassarna rakt upp ur marken.

Numera bits han inte HELA tiden utan har börjar borra in sitt huvud i min axel bara för att gosa. Hoppas han blir en ordentlig gosis!

Han är grym på att gå i koppel och håller sig nära benet hela tiden utan att dra. Vilket är väldigt märkligt iom att vi aldrig går med honom i koppel, han får ju alltid gå fritt här ute i skogen.

Bara de senaste två veckorna har han växt sååå mycket sedan vi dubblade hans matintag. Nu är han lika stor som Selma!

Bruno är grym på att nosa upp saker. Alltså GRYM! Han är besatt av mat hahaha… Hans labradorgener är väldigt tydliga (tror det är den enda hundrasen som bokstavligt talat kan äta ihjäl sig) och hans listiga pudelgener också. Han är med andra ord inte så mittemellan, precis som sin matte hahaha… Allt eller inget…

Blir jag arg på honom för att han äter på fjärrkontrollen, tofflorna, min tröja IGEN för tusende gången så är han inte sen med att skälla tillbaka på mig. Det är väldigt kul när det händer så jag får alltid hålla mig för skratt.

Bruno älskar att åka bil och båt! Han somnar jämnt på två sek.

Eeeeh han vägrar göra sina behov på asfalt vilket blir lite problematiskt inne i stan… Olyckan sker inomhus istället… Så det behöver vi träna på…

Han är INTE helt rumsren än. Ibland tror man det sen ba nej…. Vi har ju heltäckningsmattor i alla sovrummen och igår när jag skulle åka iväg satte jag honom snabbt i sängen med jag drog på mig byxor. Det har aldrig skett en olycka där men jag riskerar INTE våra mattor. Sedan tar jag ut Bruno för en kisspaus utan resultat innan vi åker in till stan. Och när jag kommer hem insåg jag att HELA SÄNGEN är nerkissad. Hade liksom bäddat rent dagen innan. Ville typ börja grina där klockan 02 när vi kom hem men istället sov vi i gästrummet.

So far har han redan fått 4 fästingar så i veckan fick han sitt första fästingpiller. Han svalde det utan att blinka! Hoppas det funkar <3

Juste för er som frågat så är han 17 veckor (tror jag det blir räknar inte så noga hehe) och ja vi ska gå på valpkurs med honom! Jag skulle tycka att det var kul att låta honom gå en kurs för ”sökande” också (finner ej rätt ord men ni förstår vad jag menar). Tips på någon i Nacka? Anyone?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi